Gebelikte burun tikanikliginiz oldumu hanimlar, ya ben 12. haftami bitirmek uzereyim ozellikle geceleri resmen nefes alamiyorum.hamilelikte cok sik görülüyormuş ayni dertten muzdaripler var mi?
    Adimadim canim korkutnak istemem ama son aylara kadar devam ediyor o tikaniklik. Hatta kanama vs de olabiliyor. Burun bandi, nane yagi ve okyanus suyu kullaniyorum.
      Ben 20. Haftadayım burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı hala devam ediyo. Sabahları çok ypğum özellikle geniz akıntısı midemi rahatsız ediyo ve sabah kusmalarım oluyo😒 doktora gidicem haftaya çözüm bulur bu defa umarım😏
      Adimadim ara ara hep oldu ilk zamanlar çok yoğundu ilerleyen zamanlarda daha rahattım
      Akademisyenanne yaa simdi fizyolojik serum denen seyi aldim bebeklerde kullaniliyormus deniz suyu gibi birsey bitkiselmis bakalim denicem yoksa nefes alamiyorum
        Adimadim canım ben 21 oldum hiç geçmedi ki ağzımdan alıp veriyorum geceleri çok tıkanıyorum bide hava kuru ev de merkezi sistem olunca 🤷‍♀️
          Bende mahvoldum uykumdan uyandırıyor günlül hayat kalitem azaldı resmen. Doktor okyanus suyu önerdi ama almadım daha. Banyo yapıyorum öyle yatıyorum acılsın diye oda fayda etmiyor yatarken sanki üstümde yük var hangi burun deliğim açıksa o tarafa yatıyorum nefes almak için o dereceyim. 19. Haftamdayım hala devam ediyor. 2 aydır bu durum var bendede.
          Adimadim ben şimdilik idare ediyorum canım ilerleyen haftalarda daha zor oluyormuş bakalım o zaman caresi sprey diyorlar
          Adimadim ben 21 haftalığım ilk günden beri var ama benim burunlarım zaten rahatsızdı şu an için de et çıktı ve şişti böyle gideceğe benziyor yani buruna vurduysa kolay geçmiyormuş. Okyanus suları var doğal reçetesiz de satılıyor sanırım onu kullanabilirsiniz ama tabi bi doktora görünseniz iyi olur
          Adimadim bende 7.haftadayım bende de bu sıkıntı var malesef nefes alamıyorum😖🤲
          8.haftada basladi suan 23.haftadayim hala devam ediyor.Bazi donemler azaldi bazi donemler artti onla yasamaya alıştım😀
          Adimadim 27 haftalık olduk basından beri bu tıkanıklık mahvetti beni gece uyuyamıyorum gündüz nefes alamıyorum sürekli ağzımdan nefes alıyorum ağzım kuruyor gece 10 defa su içmeye kalkıyorum doğurunca geçecek heralde başka türlü kurtuluş yok
          13 deyim burnum kanıyor 2 gunde bir ve surekli bi tikaniklik var. Yikamakla da geçmiyor
          Bende malesef geniz tıkanıklığından sürekli kusuyorum. Hemşire bi ablam iri tuz ve suyu karıştır şırıngayla 100 ml şeklinde iki burnunada hızlı bi şekilde sık dedi. Öyle yapıyorum ve açılıyo. Tabi bulantım geçmiyo ama nefes alabiliyorum.