Busraas Selam kızlar, ilk başta boynumda ve göğsümün altında bidik bidik koyu renkte çıkan et benleri göğsümün solunda da çıkmaya devam ediyor ve rahatsız etmeye başladı ve hamilelikte olabiliyormuş diye okudum. Sizde de oldu mu? Ne yaptınız?
ayshen1003 Busraas benim ilk hamileliğimde çok oldu sonra kayboldu şimdi ikincide pek yok bakalım yine de sona doğru artabiliyor ama geçiyor merak etmeyin☺️
Aysel_bilgekaan Busraas benimde çıktı ya daha dün eşime dedim göğüs altlarımda ve boynumda çimdik çimdik böle çıkmış hep demekki tek değilmişim
Smkrkmz Kizlar benimde kalçamda çıktı ilk zamanlar korktum zararli benmi diye ama bir sorun yasamadim.insallah doğumdan sonra geçer nakadar olsa rahatsiz ediyo beni
Ecem__41 Benim boynumda çok çıktı yüzümde bile var doktor fazla östrojen hormonu salgılandığı için çıkıyor doğumdan sonra düşer dedi
ZAsk Busraas Bende de çıktı. Açık renk ama küçük 3 tane. İlk oğlumdada 2 tane küçük çıkmıştı ama düşmüyor 😒
Kizkalesi Busraas bende de oluyor giysilerin dedikçe acıyor bide. Göğsünün kahverengi kısmı da bile çıktı