[silindi] 25 haftalığım kızlar bel ve kasıklarımda özellikle de sol kasığımda ağrı var yaşayan nedenini bilen var mı? Gerçi yarın kontrolüm var ama sormak istedim.
kubra6495 [silindi] benimde ya 17+2 oldum doktoruma da sormayı unutmuşum sol kasık ve sol böbrek ağrım var arada çok oluyo 🤷♀️
Hakbas2020 [silindi] aynısı bende de oluyo cnm özellikle de biraz ayakta durunca önce belim sonra kasıklarımda ağrı oluyo adet ağrısına da benziyo dr ne dicek bakalım bana da bilgi verirsen sevinirim 😊
Deletedmom1030 [silindi] Benim de sol böbrek tarafında çok şiddetli oluyo bazen ağrısından ambulan çağırmayı bile düşünüyorum😢
[silindi] kubra6495 benim yarın kontrol sorucam yazarım sana daha çokta o tarafta hissediyorum sanki bebişi🤷🏼♀️
[silindi] kubra6495 canım dr a sordum muhtemelen büyük bir kısmı oraya denk gelip baskı yapıyordur dedi başı poposu gibi vs. Magnezyum verdi yinede☺️
kubra6495 [silindi] evet sağlık ocağında kalp atışını ararken solda buldu sürekli yer değiştiriyodu bebek hep solda buluyodu acaba o yüzden mi oluyo. İki gün önce doktorma gittim dün sağlık ocağına çok harektliydi ama hiç hissetmiyorum hareketni😒
[silindi] Hakbas2020 canım dr a sordum muhtemelen büyük bir kısmı oraya denk gelip baskı yapıyordur dedi başı poposu gibi vs. Magnezyum verdi yinede☺️
[silindi] kubra6495 en son sağlık ocağı sağa koydu duydu kalbi ben tekmelerini orda hissettiğim için öle bi yorum yaptım ama bileniyorum ondan mı🤷🏼♀️
Hakbas2020 [silindi] tşk cnm aynen öyle ya 1 saat ayakta kalamıyorum ağrıdan acil uzanma isteği oluyo
[silindi] Hakbas2020 ben de fazla mı ayakta kaldım diycem de o kadar değil sanki normale göre biraz fazla iş yaptım oturdum sürekli ama tüm gece uzandım biraz kımıldıyorum sancı giriyor keza belim de öle kuyruk sokumunda tam 🤦🏼♀️
[silindi] Hakbas2020 şuan sürekli solumda bişiler yapıyo ama ne o vurdukça bi yandanda çiş geliyor. Bi o eksik ordan çıkamıyoruz zaten 😬
[silindi] Deletedmom1030 😅😅 cevap isterken çare olucam sanırım. 🙈 tabi yazarım yarın 4 te randevum akşam bu postu kontrol edelim 😂
[silindi] Deletedmom1030 canım dr a sordum muhtemelen büyük bir kısmı oraya denk gelip baskı yapıyordur dedi başı poposu gibi vs. Magnezyum verdi yinede☺️
Hakbas2020 [silindi] muhtemelen sana magnezyum ilacı verir senin ağrın adet ağrısı gibi mi kramp gibi mi?
[silindi] Hakbas2020 ikisi de olabilir biliyo musun ya şuan net bişi diyemedim ya🙈😅 sürekli bir ağrı değil sancı ara sıra ama daha çok adet ağrısı gibi sanırım🤷🏼♀️
Turna20 [silindi] 24+3 ve benimde sol kasığımda ağrı var birkaç gündür. Hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür de kasığıma ağrılar giriyor. Aslında gebeliğimin başından beri ağrı olmayan gün gördüğüm nadirdir..