Aysu2626 Kızlar selam ben 27 haftalık hamileyim erkek bebişim olcak allah nasip ederse ☺️ Bebek odası için karar veremiyorum şöyle ki; büyüyen beşiklerden mi normal beşiklerden tercih etmeliyim sizce büyüyenler gözüme güzel gelmiyor ama kosa süre sonra da yeni mi almam zorundaym ne yapmaylım neye yönelmeliyim sizce?
Biyolog Aysu2626 şuan odasına istikbalden dolap aldım. Sepet besinimiz var birde. Banada büyüyen beşikler kullanışlı gelmiyor, en azından 1 yaştan sonra güzel bir yatak alırım diye düşünüyorum ileri dönük 🤷♀️
Gamzekacanlar Ben ikea dan aldım büyüyen almadım açıkcası benim de gözüme hoş gelmedi 2 yasına kadar kullanır sonra yine ikea dan karyola alıcm oldu bitti 😅
Gamzekacanlar İkea sundvık yaz cıkar canım bi bal istersen dolabını ve şifonterini de beyaz aldım fikir olsun
Ayseysf Bende cok ikilemde kalmıştım bugün beşiğimiz kuruldu büyüyen almadım.Eğer 6-7 sene ıcerısınde 2. Cocugu düşünmüyosan büyüyen mantıklı ama düşünüyosan beşiği büyütmeye vakit kalmadan 2. Bebeginin olacak🤔
Aysu2626 Ayseysf ben değil de eşim düşünüyor😀 çok kararsızım ya mantıklı bişiler yapmak istiyorm ama bilemiyorm şmdlk