Sevalersin Kızlar bugün kontrolümüz vardı kan tahlili, idrar tahlili ve nts yapıldı nts sonucumda doktorum sancımın başladığını hatta doğumun başlamış olabileceğini söyledi şaşkınlık içerisinde kaldım çünkü daha bugün tam 34 haftalık olduk ve hiç bir sancım yoktu yalancı sancı hissini dahi yaşamadım bana garip gelen bu oldu, ilk çatı muayenemi oldum tekrardan ntsye bağlandım doğum sancısı olmadığını, yalancı sancı olduğunu ve henüz erken olduğunu söylediler. 4 adet serum yedim ve bebeğin akciğer gelişimi için iğne yapıldı. Şuan hastanede müşahede altındayım tedavi görüyorum herhangi bir sancım olmazsa büyük ihtimal birkaç güne taburcu olucam sizlerden dualarınızı bekliyorum erken doğum olmasından dolayı çok endişe duyuyorum dualarınızı eksik etmeyin günümüz dolmadan taburcu olalım diye umuyorum.. 🙂🙏
Sghslove Sevalersin canım inşallah sağ salim doğar azıcık daha sabreder zamanını bekler ama çok şükür 34 kötü bir hafta değil ciğer geliştirici de yapılmış sen gönlünü ferah tut. Allah yardımcınız olsun 💕🙏🏻
Belindaa Sevalersin Öncelikle geçmiş olsun vaktinde gelir umarım ama haftası iyi korkulacak bi hafta değil 24. Haftadan beri erken doğum riskim var 34 bizim için hedef mesela. O yüzden çok sıkma canın☺️
momof3 Sevalersin Allah yardımcınız olsun 🙏🏼İnşallah zamanında sağlıkla doğar miniklerimiz🐥Bizde 35 haftalık olduk,bebek doğum pozisyonunda yalancı sancılarım da arttı ama hayırlısı 🙏🏼
Sevalersin Sghslove eşim askerde 1 ayı kaldı ve doğumumuza 41 gün var şuan için, açıkçası bu yüzden erken doğum olmasını da istemiyorum şuan sürekli dua ediyorum Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize inşallah. 🙏