Dün gece kayınvalidem ve kayınpederim umreden geldiler. Bizde onları karşılamak için eşimle be benim annem babamla bizde bekledik. Şarjları bitmiş. Görümceme otobüse bindiler mi ? Ne zaman gelirler abla diye mesaj attım. Yaklaşık bir saat geçti cevap atmadı. Sonra yeniden mesaj attım abla ???? Diye.. Neyse tabi bunları ben yazıyorum o görüyor aöa cevap yazmıyor. En sonunda aradan Zaman geçince yazdı. Bizi aradılar Dedi. Yalova gelince çaldıracaklar diye.. Bizde bu işten Bi işkillendik. O an aklıma umre kafilerimden bir akraba geldi. Onu aradım nerelerdeydiniz diye. Demezdi Biz geldik ben merdivendeydim 🤔🤔🤔 başımızdan aşağıya kaynar sular döküldü. Özetle görümcem biz geçirmeye gitmeyelim diye aklınca böyle birşey yapmış. Yani şimdi düşünüyorum bir insan Nasıl bu kadar kötü olur?
Bizde apar topar geçtik annemlere tabi görümcem orada. Kayınvalidem geçirme konusunu açınca bende böyle böyle diyerekmüstün kötü anlattım. Oradan görümcem yooooo öyle birşey yok. Diyerek kendini savunmaya geçti. Neyse... Saat geç olunca bizde kalktık gidecektik. Kapının önünde kendini aklamak için bende uyumuşum içim geçmiş sizin indiğinizi duymadım gibi saçma sapan cümleler kurdu . Ne diyeyim 🤕 Allah ıslah etsin.