Gulfem07 Arkadaşlar kullanan var mı merak ediyorum e bebekte gördüm.Ocak 16 si gorunuyor doğumum ama artık zorlaşıyor rahat etmek istiyorum
ZulemEsra Gulfem07 ben kullanıyorum canım. Bugün bi arkadaş daha sormuştu. Vallahi aldıktan sonra uyumaya başladım. O kadar rahat ediyor ki insan. Harcadığım en mantıklı 100 liraydı. ( benimde doğumum aynı gün görünüyor şuan) ☺️☺️
Neheaaei Gulfem07 trendyoldan almıştım birkaç hafta oldu kullanalı onsuz yatamaz oldum inanılmaz rahat ediyorum.. kesinlikle almalısınız.. benim de doğum ocak sonunda..
eliff33 Gulfem07 hamileliğim boyunca aldığım en iyi şey diyebilirim onsuz uyuyamıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim ve doğum sonrasında da işe yarayacağını düşünüyorum
Brcum10 Gulfem07 bende hevesle aldım şuan 29 haftalığım ama kullanamıyorum ya tutuluyor her yerim. E bebek ten almıştım bende 110 tl ye ama bu akşamda deniycem umarım yine uykusuz kalmam
Gulfem07 ZulemEsra ay cok sevindim nerden aldınız 100 tl daha uygunmuş 🤭2 ay işimizi görsün yeter.Zamani gelince gelsin bebeklerimiz inşaat 😊
iremgorlen090318 Gulfem07 trendyolda falan bes bolgeden destekli hamile yastiklari 60- 70 lira fiyati daha uygun bi bak istersen canim
Sedef123_ Merhaba. Hepsiburada 'dan aldım indirimli olarak 57 tlye geldi. 5 bölge destekli. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Yattığınız yer ne kadar rahatsız olursa olsun siz mükemmel bir konforda dinlenip uyuyabiliyorsunuz. Aynı zamanda bebek doğduktan sonra emzirme yastığı olarak, daha sonra da oyun çemberi olarak kullanılabiliyormuş.
Hacer_ikiz_gebe Sedef123_ https://www.hepsiburada.com/optimum-5-bolge-destekli-hamile-yastigi-p-HBV000004JO3Y?magaza=VipClass#reviews Bundan mı almıştın canım
Hacer_ikiz_gebe Sedef123_ https://www.hepsiburada.com/varol-hamile-yastigi-emzirme-yastigi-5-bolge-destekli-p-HBV000007ESUM#reviews Yoksa bundan mı yorumlarda içi boş geldi falan yazmışlar da memnun kaldıysan sen hangi satıcıdan aldıysan ondan alayım garanti olsun
Gulfem07 Neheaaei markası neydi acaba bakayım hemen bende.Bilsem daha önce alırdım vallaha hemen sipariş vercem
Neheaaei Gulfem07 buffer marka 5 farklı bölge destekli hamile yastığı 89.90 tl.. görseldeki hali aşırı pofuduk ama gelen ürün o kadar kabarık değil zaten o kadar kabarık olsa asla rahat etmezsiniz.. geldiği haliyle çok rahat ediyorsunuz..
Sedef123_ Hacer_ikiz_gebe bundan almıştım evet. Fiyatı artmış. Buna da içi boş yazanlar olmuş ama bence ideal. Çok rahat ettim açıkçası sen istersen içini biraz daha elyafla doldurabilirsin ama dediğim gibi yeterli
Gulfem07 Brcum10 aa neden?Ben bacak ve karnım için düşündüm belim falan önemli değil o kadar karnım çok geriliyor.Iyi gibi görünüyor ama 🤔
Brcum10 Gulfem07 bilmiyorum cnm hem araştırıp almıştım ilk yatınca iyi gibi geliyor ama 10 dk sonra sanki daralıyorum ne bileyim her yerim tutuluyor bende atıyorum yastığı . Ama deneyeceğim bu akşam yine çünkü 28 haftalığım uyumam zorlaştı
Gulfem07 Brcum10 evet 27 neyse de 28 den sonra zorlaşıyor uyunmuyor. Oğlumda uyumadı geceden beridir 5 kere tepikledi döndü durdu kuzum :)