Cancana Momyorgun gebelik şekeri değil orjinal şeker hastasıyım 230 felan oluyor gözlerim felan şişiyor çok zor dikkat edin bol su tüketin
ATC Momyorgun diyet yapmıyormusun canım bende de vardı gebeliğimin sonuna kadar diyet yaptırdılar 35 hafta da Doğum yaptım
Kumru82 Momyorgun bazen benımde insülin vurdugum halde 140 geçiyor günde 8kex ölçüyorum haftada iki kutu strip harcıyorum düşün kafayi yedim bişey olur diye
Emofoise Benimde gebelik şekerim var malesef diyet yapıyorum ama açlık şekerim malesef yine ara ara yükseliyor . Bende gün içerisinde çok ölçüyorum ama açlık özellikle sabah saatlerinde neden yükseliyor anlamıyorum 🤷♀️
Momyorgun Karatay diyeti yapsam sekerim düzelir mi acaba? Şekeri olan bebelerde solunum sıkıntısu oluyormus okudukça üzülüyorum
Olimbera Cancana bende diyabet olduğumu öğrendim insğlşn kullanıyor musunuz ? Kaç haftalık hamilesiniz ve kaçıncı gebeliğiniz ?
Per_i9 Momyorgun bende bugün olcturdum sağlık ocağında 158 cıktı yüksek dediler ve ben de zaten günde 4 muz yiyen birisiyim patates te çok tüketen birisiyim acaba ondanmi öyle yüksek cikti ya bak çok merak ettim simdi
Olimbera Momyorgun yanında süt,ayran veya yoğurt tüketmeye çalış ara öğünleri tek başına yemezsen daha dengelenir
Kumru82 Olimbera inşallah canım cümlemiz.ben oksaparda vuruluyorum iğne ama hamilelik şekeri cok zor ben hiç kilo almadım üstelik verdim gebelikde hiç bişey yiyemiyorum açlığa alıştım resmen ama bebeğim ve kilosu iyi Allahdan