Babyboymom Kızlar yaşayan var mı? Ben internetten baktım bebeğe geçme riski varmış ama ilk üç ayda. Ben 19. Haftamdayım endişelendim. Başından geçen varsa yazsın lütfen. Daha önceden oluyordu ama 1,5 senedir olmamıştım
OzlEmrah Babyboymom Canım bende 5 gün önce Vertigo oldu kulak kristalim yerinden oynamıştı şiddetli baş dönmem vardı. Bu hastalıktan korktuğun için dudaklarım uçuklamıştı. Ama iki güne geçti. Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebeğine. Doktoruna yine de danış bana bir şey olmayacağını söyledi bende 20 haftalık hamileyim. Geçmiş olsun 🙏
Zemuda Babyboymom ben 10 haftalıkken geçirmiştim. İlaç kullanmadan geçti. Sıkıntı yapmayın. Bişey olmaz inşallah 🙏😇
Denizim Babyboymom canim benim ilk uc ayimda nerdeyse butun dudagimda cikmisti doktor vitamin ilaclarina baslatti simdi neredeyse cikmiyor ciksada minik ucuk oluyor geciyor,ucuk genelde vucut direnci dusunce cikar kendine dikkat et hasta olma😊
Meryemak Babyboymom bende de oldu ama hamileliğim ilk haftalarıydı daha hamile olduğumu bilmiyordum tam geçiyordu gene oluyordu 💕
Lokumum Bendede cikti.hatta ilk hamile olduğumu ben daha bilmezken çıktı.takılmayın bence.vucut değişimlere ayak uydurmaya çalışıyor.
Babyboymom OzlEmrah ay cnm ya sağol valla endişe oldum 🙁 bebeğe geçebilirmiş kötü kötü şeyler okudum sana dr öyle dediyse o zaman benim içinde aynısını der bende senin kadar hamileyim
Babyboymom Zemuda cnm sağol doktorunun haberi var mıydı? İlk aylar yok test yapılması gerekirmişte falanmışta internette öyle yazmışlar.
Zemuda Babyboymom evet doktorumu aramıştım hemen. Hayat kaliteni etkilemiyorsa sabret demişti. Öyle de oldu 😇
Epelinkiran Bende ilk hamile olduğunu öğrendiğimde kese görünmedi dış gebelik mi diye 3gün bekledim ozaman uçuk çıkardım sonra geçti kendiliğinden bebeğimde de bi sıkıntı yokk çok şükür şuan 10haftalığım