Esraammar merhaba kızlar bebek battaniyesi arıyorum penye 2-3 tane alacağım ama güzel model bulamıyorum instagramdan uygun güzel sade desenlerde olabilir var mı bilginiz bir sayfa bide kalın örgü de bir tane alsam mı sizce gerekli oluyor mu ?
exenica Esraammar kitikate ürünleri güzel. Bir tane de nipper land marka koyun yününden battaniye aldık.
Deletedmom00180 Esraammar aziz bebenin penye battaniyesinden aldım yumuşacık pofuduk battaniyelerinide özdilekten aldım onlarda çok güzel
Esraammar Sghslove bu ara pek bakamıyorum jokeri görürsem bakıcam artık tek tük ihtiyaçlar kaldı zor geliyor onlar için gitmek 🙈
Hayat16 Esraammar internetten alabilirsin. Ben sona doğru öyle yaptım. Joker, trendyol,civil, ebebek, Waikiki
Esraammar E bebege de bakayım ben 😂 bir sürü secenek varmış ben hep instagramda bakıyorum 60-70₺ penye battaniyeleri duyunca şaşırdm e bebek civil joker bunlara bakıcam inşallah 😍😍
ballicoreklerim Esraammar ebebekte 25 30 tl arası 6 tane aldım penye harika kumaşları var bi bakın isterseniz
Medine_1992 Yesim1995 benim annem sağolsun çok marifetli canum benim elimden gelmiyorda ona sadece söylemek yetiyor 😁
Yesim1995 Medine_1992 ben kendim öğrenip yapmayı daha çok seviyorum hoşuma gidiyor bebeğimi düşünerek kendi elimle yapmam .😊
Medine_1992 Yesim1995 ah canım haklısın ama öğretmenim ben hiç vaktim yok olmadı da öğrenmeye 🙄annem kolay diyor da işte vakit olsa