annevebebek17 Kızlar 35+1 haftalık hamileyim ama bugün ishal kusma mide bulantısı ara ara ağrılarım dayanamıyorum nefes darlığı da cabası bunu yaşayan var mı.. Afedersiniz sürekli gegiriyorum ağzıma tuhaf koku geliyor midem agzimda.. Pazartesi kontrolum var..
Esra2019 annevebebek17 üşütmüşsündür bende bugün öyle oldum nane limon içtim dinlendim uzandım geçti çok şükür geçmeseydi akşama kadr bekleyip doktora gitcektim.32. Haftadayım insan son zamanlar diye korkuyor
Kadriye1 annevebebek17 canım üsütmüşsündr bende öyle ölmüştüm karın ağrısı ağzıma gelen ekşimsi tat çok kötüydü açıldı serum falan verdiler geçmedi kekik suyu içtim, acı yavşan diye bir ot var onun suyunu içtim geçti şükür
annevebebek17 Hll aynen öyle hiç bu zamana kadar boyle birsey yaşamadım pat diye gitsem bakar mi bilmiyorum kafam karışık
annevebebek17 Esra2019 geçmiş olsun canım aynen insan son zamanlarinda olunca korkuyor usutsende birseymi oldu diyor
Almestin Bende 37+0 ım . Ne ağrı ne sancı var . Yarın kontrol var merakla bekliyorum . Bugün bulantım oldu sabah çıkardım . Artık cok yoruluyorum sıkıldm doğurmak istiyorum ☹️Hayırlısııı
annevebebek17 Kadriye1 geçmiş olsun canım bakalım gidicem nasipse bugün doktora bakar sanırım bakması lazım
momof3 annevebebek17 Bakar canım doktorun yarın git bence tahlil yapsın en azından.Özellerde bakıyo doktorlar acil olunca diye biliyorum
Cansumeryem annevebebek17 ishal doğum belirtisi die biliyorum nefes darlığı yaşıyorum bende reflu olabilir ağzınıza geliosa
annevebebek17 Cansumeryem bende ondan korkuyorum canım dedim acaba ufaktan ufaktan başladı mı doğumum evet ama agzima gelen yemk o bi değil afedersiniz gegiriyorum sürekli curuk yumurta gibi kokuyor kusmakda cabası
annevebebek17 Cansumeryem bende ondan korkuyorum canım dedim acaba ufaktan ufaktan başladı mı doğumum evet ama agzima gelen yemk o bi değil afedersiniz gegiriyorum sürekli curuk yumurta gibi kokuyor kusmakda cabası
Tugcemeyrili Cansumeryem ishal dogum belirtisi değilmiş bende oluyordum doktor dediki günde 18ekadar çıkmıyorsa tuvalete korkma kabız olursan doğum belirtisi ddi
Cansumeryem annevebebek17 bende de vardı canım günde 3 4 kere afedersin lavaboya çıkıyordum 35 haftaliktim korktum bende ufaktan başlıyor galiba die ama değilmiş bugün nst ye girdik herşey normaldi çok şükür 🤗