Sghslove Burcak_isa zorla bende yiyorum az az 😔ama normalde yapabildiğim şeyleri şimdi yapamıyorum çok dalgınım hormonal diyorlar ama bugün mesela yemeği çok pişirmişim şöyle ağız tadıyla bir yemek yiyemiyorum dışardan da yiyemiyorum 😔 tiksinmekten. Allah yardımcımız olsun
Sghslove Nesexx seni tebrik ediyorum ama ben ağrım var deyip yatıyorum çünkü bedenime iyi bakmak sadece yemek yemekten geçmiyor ağrın olursa istirahat et kendini zorlama diyor doktorlar canım
Nesexx Sghslove doktor diyor ama inatla yatmadım kendimi salamam bakacak kimsem yok zaten kendi ayaklarım üzerinde durmam lazım benim yapım bu eşim çok yardımcı oluyor sağolsun ama vardiyalı olunca pek görüşemedik az kaldı ptesi hayırlısıyla doğumum olacak
Sghslove defne55 bende her şeye ağlıyorum canımm yalnızım diye ağlıyorum açım diye ağlıyorum ev pis diye ağlıyorum hep ağlayacak bir şey buluyorum
Sghslove Nesexx sağlıkla doğsun canım benimde eşim gece 3te geliyor bende yalnızım ama kendimi salmak değil bu zor hamile kalınca insan yatıp kalıyor ilk üç ay hiç kalkmadım kanama alanım vardı şimdi de ağrım olunca doktorumu dinleyip istirahat ediyorum
Nesexx Sghslove anlıyorum Allah a şükür tüp bebek olmasına rağmen hiç kanamam vs olmadı o bakımdan çok rahattım inşallah sizde kendinizi iyi hissedersiniz