Gizem27 Kizlar 2 haftadir ellerimde ve parmaklarimda uyuşma ve his kaybi var internetten araştırdım sendrom dan bahsediyor sizde oldumu doğumdan sonra gectimi acaba yaşayanlar mutlaka yazsin
Pisi Gizem27 bende de 3 haftadır var magnezyum kullanıyorum ama geçmedi. Dün gittin bu seferde kalsiyum verdi bakalım geçecek mi
Emin_e Gizem27 evet uzun zamandir var, doktorum ilaclarin etkisi olmaz dedi, bileklik tavsiye etti biraz rahatlatti.. ben de dogumu bekliyorum bir de ayrica zeytinyagiyla bileginize masaj yapin cok iyi geliyor
defne55 Gizem27 bendede 34 haftada başladı 37 oldum hala devam doktoruma sordum normal doğumdan sonra geçer dedi umursamadım bende geçer besbelli
Gizem27 Eceyavuz anladim inşallah geçer ya sabahları cok kotu hic hissedemiyorum allah korusun felc gibi
Gizem27 Pisi magnezyumu ilk zmanlar kramp için vermişti yine gitcem diycem böyle bisey oldu ne vercek cok merak ediyorum kızlar
Seda_123 Gizem27 Bendede var bende bununla ilgili post açmıştım burda magnezyum eksikliğinden oluyormus kontrole 2 haftam var doktoruma söylicem maden suyu iç dediler oda iyi geliyormuş
Gizem27 Seda_123 haklsin aslinda bende bi ara böbrekler ağrıdı soda iyi gelmişti belki bu uyusmaya da iyi gelir
Emin_e Gizem27 söyleyin hamilelikteki uyusma icin yada karpel tunel sendromu icin diye hemen veriyorlar zaten. Zeytinyagi en iyi gelen oldu ama tamamen gecmiyor malesef
Seyma1234 Gizem27 bendede var malesef 35. Haftada başladı😬magnezyum destegi ama bende hala değişen birşey yok
DnzNhr Gizem27 ayy 1 haftadır çekiyorum özellikle sağ elim uyuşuyor ve hissetmiyorum resmen elimi kapatamıyorum ve bişi tutamıyorum gün içinde hafifliyor ama tam değil 🙈