tuba_nur Kızlar selam 6 haftalık hamileyim ama beslenmem çok kötü akşamları pek bişey yiyemiyorum sabahlarıda zorluyorum yemek için. Bulantım vs yok gayet iyiyim ama iştahım çok kötü beslenemiyorum diyede üzülüyorum ama zorlayamıyorumda kendimi, sizin nasıldı?
Deletedmom6 tuba_nur Takma canım 4.aya kdr bebek senin yediklerinle değil senin biriktirdiklerinle besleniyor şuan yemek yiyip yememen bebeğin gelişimini etkilemez. Yemek yiyemuyorsan meyve ye sadece süt iç fln sağlıklı şeylerle beslenmeye çalış en azından
defne55 tuba_nur bebek zaten şuan senden vitamin vs bisey almıyor sen kendini besliyorsun bebeğe zararı olmaz sen halsiz olursun okadar ben 3 ay ac gezdim hiç bisey yiyemedim sonradan toparliyorsun merak etme
tuba_nur Deletedmom6 teşekkür ederim canım rahatlattı🙏🏻 Yaşayan tecrübe edenlerden duymak daha güven veriyor🙏🏻
Deletedmom6 tuba_nur Aynen bazen etrafınızda ay yemek yemiyorsun bebeği nasıl beslicen nasıl gelişicek bu bebek derse üzülmeyin 4. Aydan sonra zaten iştahsızlık bitiyor. Istediğiniz gibi yemek yiyebikiyorsunuz ondan sonra sağlıklı beslenmeniz önemli şimdi değil
tuba_nur Deletedmom6 zaten hep çevremiz yüzünden sorguluyoruz ya kendimizi bildiklerimizi bile. Hamilesin sen yemen lazım vs vs.. imsan bunlardan da bunalıyo inş sağlıkla atlatırım şu 3 ayı 🙏🏻
Deletedmom6 tuba_nur Aynen o yüzden şuan da şu 3 ayda moral beslenmekten daha önemli. Sağlıkla büyür inşalalh