Guguk Yavuzum1202 kız sen yat anam guguk nedir vs bunları bana mı soruyorsun ama diğer kızı etiketliyorsun onun da kafa karışacak 😂
Guguk Yavuzum1202 benim de en büyük sorun tuvalet eskiden bi yere giderken saç kıyafet düşünürdüm şimdi orda tuvalet var mı? Tuvalete en yakın masa hangisi? Bunları düşünüyorum. Markete gidip tuvalet arıyorum falan :/
Yavuzum1202 Guguk aynen bende evden çıkmadan su içmem girerim öyle çıkarım enfeksıyon kapıcam dıye başka yerde girmeyim dıye dıkkat edıyorum ama hapşırınca kaçıyor tutamıyorum bile
Yavuzum1202 Slinn gelsin ayrıntılı anlatayım ben ona güzel anlatırım sabırla anlatırım 😂😂😂 sezeryana içini yıkıyolar mı kan su pıslık nasıl gidiyor hadi bunu cevapla 😂😂😂
Guguk Yavuzum1202 ah ah sorma bide ben yurt dışındayım tuvaletlerde içerde su yok girsen bi dert girmesen ayrı utanmasam şişe gezdirip içine ...🤪
Slinn Guguk valla ne makara yapıyodunuz teeee komik postlardan beri takip ediyodum şimdi yok artık öyle postlar şu forumda😄ortalık meydan savaşı☠️
Slinn Yavuzum1202 hortumla yıkayıp yan çevirip suyunu akıtıyorlar canım bunu da bilmiyosa artık gitsin atsın kendini bi yerden🤓
Guguk Slinn ya gülüyoruz eğleniyoruz diye kızıldı bize ondan beri bir ciddiyet aldı gitti üflesem siliniyordu bi ara burada o derece 😂
Guguk Yavuzum1202 allah razı olsun o doktordan bana da millet işe gidip geliyor üstüne bir saat spor yapıyor yatmak hiç bir şeye çözüm değil aksine yattıkça her şey zorlaşır dedi. 😂
Yavuzum1202 Guguk ben öyle doktor sevmem bana eşimin yanında balık et ihmal etme dedi hergün muzunu meyveli eksık etme dedi ve yat dınlen dedi eşimin gözleri açıldı resmen bu doktoru parayla mı tuttun der gibi
Guguk Yavuzum1202 sen daha burda etiket yapamıyon bana kız gidip milleti ben diye başka yerlere etiketleme bak 😂