Yavuzum1202 Slinn valla mesane pediyle gezıyorum zaten 😂 o degıl eşim uyanacak birden kahkaha atıcam diye korkuyorum
Guguk Slinn @Yavuzum1202 inşallah doğururken de hep birlikte guguk diye gülerek doğururuz bir nefeste 😂 allah kimseyi Selim’e gibi sora sora doğurmak zorunda bırakmasın çok zor . Kanalda mı? İlerledi mi? Kanal nasıl bişe? Hangi kanal? Normal mi sizce doğuyor mu şu an kulacıklar çıktı mı 😂
Slinn Guguk valla profiline girip sorduğu sorulara bakınca güldür güldürdeki eşofmanlı şevket hoca gibi hissettim kendimi😂😂ordaki sorulardan hiçbir farkı yok
Nur178178 Slinn kız sus şimdi gelir nasıl doğurucan kanala girdi mi girince fırlatılabiliyor mu diye sorar 🤫
Slinn Nur178178 ondan kolay ne var bi hapşurdun bitti fırladı çocuk. O kadarını da bilir heralde 😂😈🤦🏼♀️
Guguk Nur178178 yok en son parmakta kaldı fırlatamaz 😂keşke yaZmasaydık üstüne daha neler soracaktı acaba 😂
Guguk Yavuzum1202 uyurken de sorar o kesin uyur konuşur durmaz o merak 😂 Bence doktor kovdu bunu kaldı ortada buraya devam ediyor ya da erkek
Guguk Nur178178 gelemez bence kaçtı 😂 Bide ben güya her gün uygulamayı silecem yok yok daha durmam habire kavga vs diyordum yine şenlendik sayesinde 😇
Nur178178 Guguk biz şekercilerden bunu farkedemedik forumun maskotu olmuş baksana tanınıyor selim bey 😂
Guguk ZAsk bilgisizler diye de yaZdı ha daha da gam yemem bilgi patlaması yaşamış kendi profilinde içi nasıl aldı o kadar soruya cevap 😂
Yavuzum1202 Slinn bizimkıde uyandı neden gülüyorsun diyor diyemedim selime gene soru sormuş diye hiç kedi videosu denk geldi dedim hee diyip uyudu 😂😂😂
Guguk Nur178178 hatırladım bende çok çok eskiden yine böyle acayip dalga geçti ama o zaman anında çaktılar attılar. Kesin 5 gün yedi geldi yeni sorularla
Yavuzum1202 Nur178178 bu forumun takip etme özelliği var mı ben özellıkle takıp etmek istiyorum ne yapmış ne sormuş diye 😂😂😂
Nur178178 Yavuzum1202 öyle bir özellik varsa sen guguk kuşumu takip et o seni hedefe ve fazlasına götürür 😂😂
Yavuzum1202 Guguk oda onun gibi hep saçma sorular sorup adamı delirtıyor Salı günü Cuma’ya gitsem olur mu dıyor selime de hesap aynı
Guguk Slinn aman benden korkmasın vicdanından korksun deli deli milleti pis Şeylerine alet etmesin. Ey Selim’e okuyorsan bunları sırıtma erkeksin anladık senin de annen bacın var başka yerlerde oyalan sapıklık etme yeri değil bura 😂