Songultombul123 Kizlar belim cok kotu agriyir bacaklarıma vuruyor bide sabah bulantilarim var karnim her yerim agri yapiyor ya sizler ne durumdasınız 🤦♀️
HNur_06 Songultombul123 son aylar ilk aylar gibi geçiyor maalesef. Ben 33 haftalık oldum git gide daha zor oluyor. İnşallah sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza da bu günleri unuturuz
Musru Songultombul123 bende 31+5 im bende çok rahatsız oluyordum doktorumun verdiği ilaçla şuan okadar rahatım ne ağrım var nede bulantim
Songultombul123 HNur_06 aynen ya cok kötü geçiriyorum son zamanları. Hepimiz sag salim doguralim insallahhh
Musru Songultombul123 magosit diye bi ilaç kasılma ve kramp için verdi gece bitane kulanıyorum kulanmadigimda her tarafım ağrıyor özelikle bel ağrısı sancı
Firdevsi Bnde 30+4 günlüğüm vajinamda agrı oluyo ara ara sancı hafiften Güngeçtikçe zorlanıyo 35 hafta olsada her sancıyı doğuma yorsam en azından erken diye strese grmm
Musru Firdevsi Aynen canım Rabbin tek sancida kurtarsın inşallah benim okadar agrım oluyorduk acile gitim serum verdiler çatı muanesi bile yaptılar 30 haftalikta
Esra29 Bnimde31 hfta asiri bel agrisi var yatip dinlenirsem iyiyim ama is ypmaya klkinca belim bacaklarm kopuyo agridan