Turanlielif Kızlar merhaba 29+4 haftadayım bebeğimin kilosu 1465 boyu 38cm doktorum ayına göre çok zayıf olduğunu söyledi sizce öylemi kilo alması için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz😭
Mervaz Turanlielif benim elrim 29 haftalikken 1300 du dogum yapti 2950 hemen hemen 3 kilo bence takmayin son haftalarda kilosu gelisiyor
Dmlakkayaa Turanlielif benim 29+5 te 1550 gramdı doktor bi hafta önde demişti bence sizin de normal hiç sorun etmenize gerek yok
Ebrugunesss Turanlielif ya bence normal ben 26+6 da gittim tam 1 kiloydu ve boyu da 35 cm di herşeyi gayet normal dedi bence seninki iyi canım zayıf falan değil
belismomy Muz kuruyemiş kaşar haşlanmış yumurta kuru üzüm pekmez helva ekmek ye canım ne kadar olması gerekiyor ki
Sema12 Canm k.bkma ama doktorun ne bekliyor gayet iyi kilosu haftasina goree , bence takma boyle dewam etsn ne gzel gelisimi haftasina gore iyi gidiyor internetten arastrrsan 29 haftalik bebek kilosunu gelisimini daha iyi bilgi edinirsn
filiz08 Turanlielif hemen internetten bak hafa hafta olması gereken kilolar yazıyo .Bence gayet normal her çocuk şişman olmak zorunda değil sağlıklı olaun yeter.Çok takılma bence son aylarda daha çok kilo alıyorlar zaten
Esraygtf Fatos0277 sizinki biraz az değil mi 31 de benim 1900 dü. Doktorum ileri demedi haftasıyla uyumluydu
Esraygtf Fatos0277 Ay doğdu muu allah bağışlasın sağlıkla büyütün insallah. Sorun yok o halde bana biraz zayıf gelmişti şaşırdım doktorun öyle demesine. Gayet iyi doğmuş tebrik ederim tekrar:)