ilknurr34 Hanımlar yardımcı olursanız sevinirim hala isim bulamadım kızıma hep ikilemlerde kalıyorum Zeynep Ada Zeynep Mina SiZce hangisi ?
Burcu00 ilknurr34 Mina nın anlamı şarap şişesi demek değil miydi bir arkadaşım kızına koyacaktı anlamını öğrendikten sonra vazgeçmişti
Skn23 ilknurr34 34 oldum bende hala karar veremedim ya ne zormuş gerçekten 🤦🏻♀️ ilknurr34 ama bence Zeynep Mina daha güzel geliyor kulağa daha çok yakışmış
GizemBeidokhti Burcu00 hayır mina kök boyalarla yapılan çok narin bir boyamanın adı farscada , arapcada da şeytan taşlanılan bölgenin adı
Burcu00 GizemBeidokhti evet oda var anlamı arasında ayrıca billur şeffaf camın ana maddesi gibi anlamları da var Google dan bakın bir çok anlamı var
ilknurr34 Burcu00 evet bi çok anlamı var aslında ama arapça anlamından dolayı isim olarak verilmesinde bir sakınca olmadığı söyleniyor bilemedim bnde
Tugcesii Zeynep ada daha uyumlu, Zeynep Mina demek biraz telafüz açısından zor. :) tabi yine senin kararın
ilknurr34 Tugcesii iki ismi bir arada kullanmak istiyoruz açıkçası o yüzden kolay söylenmesi önemli iki isim koyupta tekini söylemek istemiyoruz