Ngms Bugün kontörlüm vardı 12+2 günlük daha bebeğim ama doktor folik asit kullanmayı bırak artık dedi sizede aynı şey söylendi mi kafam karıştı bırakmak doğru olur mu
Lena Ngms Bende ne zamana kadar kullanıldığını bilmiyordum sağlık ocağından aradılar her gebeliği takip etmeleri gerekiyormuş 13. Haftam folik asiti bıraktırıp demir ilacı verdiler sağlık ocağından önümüzdeki ay da kan ilacı vereceklermiş
Melegimveben Ngms bende 3. ayın içindeyim canım 11. haftadayım ama doktor bıraktırmadı ne kullanıyorsun dediğinde folik asit dedim devam et bitene kadar dedi ama midem çok bulanıyo onu içince😥
Sumeyyekaya Ngms devit 3 vermişti aile hekimliğinde hemşirem bi süre onu kullandım sonra decavit verdi . Decavit verince de devit 3 un damla sayısını azaltmışti
MerveAksoyBaydar Bende 12 haftalıkken bıraktım bir süre ilaç kullanmadım 6buçuk aylıkken falan demir ilacı kullanmaya başladım
Nilya31 Ben bulantılar yüzünden doğru düzgün içemedim bile folik asit decavit bulantı yapıyormu bana sağlık ocağı 16. Haftada verceğim dedi 12 haftalık oldum
Suheda Nilya31 yani canım bulantı hiç gecmeyen bisey biraz azalıyor belli bi zaman sonra decavit yapıyor diyemem yani
Miniksehzadem Ngms normal canım 12 haftada bıraktiriyor eğer değerlerin düşükse hemen decavite geciosun hatta yanımda demir hapini da veriyorlar. Ben 12 haftadan sonra Ferra sanol decavit ve devit 3 damlayi kullandım. Hala da devam ediorum
Miniksehzadem Ngms hatta decavite ve kan ilacına geçince büyük abdestinjn rengi değişiyor siyah oluyor korkma sakin😇 ben ilk içtiğim zaman düşük yapıyorum sanıp baya ağlamastim😟
klebsiella Canim bende 3. Ayda sonra biraktim Vitamin precit positive Omega3 algler Ve .5. Ayimda demir
Ngms Kızlar çok teşekkür edrm bilgileriniz için bana sadece Demir ilacı verdi sizlerin kullandığı ilaçları görünce doktorum önemsemedi mi diye düşünmeden edemiyorum 😔
Miniksehzadem Ngms yok canım onemsememekten deildr o kan değerlerine göre ilacı yazıyor. Sen tahlilerinj yaptır sonuçlarına göre ortalama bi tahminin olur zaten ona göre sen de sorarsin doktoruna