S1992 Filiz0310 canım neden kan sulandırıc kullanıyorsun bana da hamilelikten sonra verdiker igne ama neden bilmiyorum 40 adet
Melisayenerli Filiz0310 evet ben 😁✋🏻 Hibor 5 bin kullanıyorum göbekten 8 aylık hamileyim 10 gun oncede progestan igne yıyordum 3 günde bir onu bıraktık çok sukur ☺️💕
Minik_mucizemm Filiz0310 Bende kullanıyorum bir düşüğüm var 5 haftalıkken testlerde kan pıhtısı çıktı hem iğne sabah yapıyorum akşamda coraspirin kullanıyorum hatta alıştım kendim yapıyorum 😃 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Filiz0310 Tekrarlayan düşüklerden sonra genetik tahliller yaptırdık ve pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı. O sebeple kan sulandırıcı kullanıyorum
Filiz0310 Minik_mucizemm maşallah ben de 13+4teym ilk günden beri kendim yapıyorum 😊 sağlıkla gelsinler
Dududogan07 Bende başladım daha bir hafta oldu 5 haftalık hamileyim henüz keseyi bile görmedim pazartesi nasipse 🙏
Mrveozgnn Bende kullanıyorum da kızlar sizinkide çok acıyor mu ben her akşam ağlıyorum neredeyse iğneyi yapılırken çok canım yanıyor tabiki katlanmak zorundayım orası ayrı bir boyut ama acaba tek canı yanan ben miyim diye merak ediyorum 😞
1seda1belinay Ben kullanıyorum canim 2 dusugum var 3.gebelıkte yazıldı ıgnem hergn vurldm koldan kızım oldu 3yasnda simdi tekrar hamileyim bundada vuruluyorm hergn 28haftalgm