umutruyasi Kızlar sabah saat on bucukta transferim yapıldı yarım saat orda yatırdilar ki ben hemen bitse de tuvalete gitsem diyordum ama hiç gitmedim bi saat sonra kalktım tuvalete gittim beş saat yatırdilar şimdi de yatiyorum doktor bişe demedi ama hemşire transferim in çok güzel olduğunu söyledi resmin bile verdi ve embriyo kalitesi 4 AA olanı koydular diğer ikisi de aynı kalitedeymis onlarda dondurduk bide doktorum çikolata kisti olduğunu söyledi sol tarafında bide rahim ağzı dar dedi transfer sırasında kısmet bekliyoruz
umutruyasi Insallah ama belim çok ağrıyor normal mi bu transferde n bi saat sonra ara ara geliyodun şimdi ise baya bi ince belim de ağrım var
Derin_Demir umutruyasi bende olmadı diye hatırlıyorum ama bünyeler aynı olmaz. Mesela seni yatırmışlar ben sadece 5 dk yattım. O tür şeylere takılma kısmetse 12 gün sonra hep olcak 😊
SecilM Bu jel kaşıntı yaptı mı sizde arkadaşlar. Bugün kaşıntım başladı nedense. Ve çok su içiyorum. Bu ilaç da bugünden itibaren günde 2 keze çıkardı doktorum. Kaşınma durumunda bu jeli uygularken de acı hissediyorum. 😣
Derin_Demir SecilM crınone jel bende kaşıntı yapmadı ama doktorum yanma olabileceğini söylemişti ben yaklaşık 3 aydır sabah akşam kullanıyorum
SecilM Derin_Demir teşekkürlee cevabınız için. Doktora da söyledim kaşıntı ve akıntı meselesini. Normal ve kesinlikle bırakmayın yoksa düşük olur dedi. 2 kez kullanmaya devam yani 😊
SecilM Derin_Demir evet. Allah bağışlasın sizin evladınızı da. Ben transferimin 5.günündeyim henüz. Beklemedeyim yani hayırlısı. 😊
Derin_Demir SecilM Amin teşekkür ederim. 😊 inşallah çok güzel haberler alırsınız.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲