Serkhanife Kızlar eşim dedesinin ismini yani kaya koymak istiyor bense kaya ismini beğenmiyorum kaya ismine yakışır ikinci bi isim önerebilir misiniz ? İkinci isim kaya olabilir...
Bbyshine Bence de güzel bir isim. Beğendim. Sadece sen bu ismi bir dede üzerinden duyduğun için hoşuna gitmiyor bence :)
Serkhanife Bbyshine aslında tam öyle değil isim güzel evet ama eşim direk kaya olacak benim hayalim bu dediği için ve aileside direk kayamız mı geliyor diye tepki verdikleri için sinir oldum eşim için koymak istesem bile onlar öyle tepki verdikleri için içinden kaya ismini kullanmak gelmiyor o çocuğu ben büyütcem benim evladım içimden gelmeyen bi isimlede hitap etmek istemiyorum çocuğuma haksızmıyım
Pnarrr Serkhanife haklısın ailesi karar vermiş diye eşinde kararlı o isim de bence sen eşinle konuş bu durumu annesi babası olarak biz karar verelim aileler değil dersin Olmadı benim annem de şu ismi istiyor de 😀ama biz karar vericeğiz aileler değil dersin
Serkhanife Konuştum canım dedeme söz verdim ben diyor başka bişey demiyor. En azından ikinci isim olarak kaya olsun diyorum ama bu seferde ilk ismi uyduramıyorum
Pnarrr Serkhanife işin zor valla bu durumda...boşver uymasa da kendi sevdiğin ismi koy ikinci isim pek de önemli değil zaten sende normalde ilk ismini söylersin Kaya’yı pek hitap ederken kullanma nüfus cüzdanında geçsin sadece 😉
ant2602 Serkhanife canım ilk ismi kaya olsun genelde ikinci isim kullanılıyor. Mert de güzel olabilir benim aklımda Alp geldi kaya Alp güzel duruyor
Pnarrr Serkhanife Çınar güzel isim benim ismin de Pınar ya Çınar’la uyumlu diye oğlum olursa Çınar ismini düşünüyorum 😁
Serkhanife Kızlar bu arada bebeğin cinsiyeti belli değil 🙊🙄🤦♀️ Ama sadece erkek isminde tartışıyoruz pisikolojim ne kadar bozuk siz anlayın beni 🤦♀️🤦♀️
Pnarrr Serkhanife Serkhanife bulduğumuz isimler güzel onları düşünebilirsin eğer erkek olursa tabi kız olur belki daha cinsiyeti öğrenmeden strese girme canım bebek için iyi değil stres 🧐