Faray Arkadaşlar yumurtayı kesinlikle yiyemiyorum. Ömrümde hiçte yemem tadı kokusu beni hep fena etmiştir. Benim gibi olup bu konuyu atlatabilen var mı?
Glybskl Faray keşke yiyebilsem ☹️ Safram çamurlaşmış bayılıyorum yumurtaya ama yasak yiyemiyorum bende ☹️😭
Aminem2020 Faray cnm kek yap pankek yap krep yap yufkadan borek yap öyle şeylerin içindende alirsin vitamini
Aysekadir Faray bende yiyemiyordum hatta piştiği ortamda dahi duramazdim ama şuan günde 1 tane bazen 2tane mecbur yiyorum ama asla koklamiyorum
Ltfy Çocukluğumdan beri asla yiyemediğim kokusuna dayanamadığım pasta böreklerde bile üstündeki sosta olsa yemediğim bişeydi. Artık mecbur yiyorum genelde yanında dere otu maydanoz soğanla karıştırıp salatasın ı yapıyorum haşlamada kokmuyor o zaman bi deneyin ben yiye bildiysem herkes yer gibi geliyor üzerinede baharatlar oh şifa olsun hepimize 🤗
Ultraslan40 Faray eğer ki bebek için diyorsan ben doktoruma sormuştum yumurta yiyemiyorum midem almıyor ne yapacağım diye oda illa yumurta yemek zorunda değilsin et balık haftalık tüket sorun değil demişti
Faray Ultraslan40 tabiki bebek için ona yetmiyorum gibi hissediyorum. Herkes şunu ye bunu ye bunu kesin ye baskısı yaptığı için şaşakaldım
oygenkubra ben de gergin bir haşlanmış yumurta yemeyi çok istiyorum ama ne yazık ki duyunca bilr adını midem bulanıyor
Ltfy Faray kesinlikle aşırı fayda ediyor ben öyle yiyebiliyorum hiç kokmuyor bide maydanoz falanda giriyor ya içine yumurta tadı da kokusunda kalmıyor ve sağlıklı da 😉