Rukiye2709 Hanımlar çevremden gelen baskılarla deneyeceğim tarifi sizinle paylaşmak istiyorum. (aslında pek inanmam ama :) Doğum yaptıktan sonra soğanı ezip suyundan azıcık göğse sürecekmişiz daha sonra nemli bezle hafifçe temizleyip daha sonra emzirecekmişiz. Ne bebekte pamukçuk oluyormuş ne de annenin göğsü yara oluyormuş. Yeni doğum yapan arkadaşım söyledi tüm tanıdıkları denemiş işe yaramış oda kokusundan bebek tutar mı diye düşünmüş ama öyle kocaman her yerine sürmeyecekmişiz silince de geçiyormuş. İnşallah 15 gün içinde bende deneyeceğim. Dua edin çabuk doğurup hemen yazayım size 😋🙈
Asu20 Rukiye2709 dogum yapınca degıl de yapmadan once 3 5 sefer surdum. Etkili oldu. Göguslerım yara olmadı şukur. Şapır şupur emıyo minnoşum 42 gunluk olduk🙏 tabikı sızlama haylıyle o kadar da olcak. Hayırlı dogumlar
Iremgokce Rukiye2709 ilk defa duydum ama okuyunca soğan sarımsağın antibiyotik etkisi var vede içeriği değiştirilimeyen tek ürün soğan bu yüzden bu doğru olabilir
A_syma Yaptik ama yinede yara oldu :) genede deneyin herkeste ayni etkisizlik olmayabilir Rukiye2709 Mevicka HaticeNehir
Mevicka Bunu çok fazla kişiden duydum ben deneyecem inşallahh soğanı ikiye böl göğsüne sür öyle emzir asla yara olmaz diyorlar bi seferlik bişey zaten
Kivilipastaa Ay benim komşum dedi bana bunu 1 yaşında kızı var ben yaptım hiç yara felan olmadı dedi denenmiş ve işe yaramış yani 🤞
_zehra_ Rukiye2709 doğumdan sonra yani daha önce hiç emzirmeden mı yapmak gerekiyormus .yoksa herhangi bi emzirmeden sonra mı. Bende bu konuda çok muzdaribim şimdiden çareler düşünmeye başladım 😁
Ozgemlym Rukiye2709 beni de geçen teyzenin biri yoldan cevirip söyledi bunu bende cocuk emmez dedim içimden tanımıyorum da teyzeyi hiç :) şaşırdım burda da görünce
Ozgemlym _zehra_ bende aynı şeyi söyledim 😂 hastane çantasına bir soğan atsam da kimsenin aklına gelmez 😂