Bsraylmz Ciğer geliştirici iğne herkes yaptırıyor mu bunu doktorumuz mu söylüyor yoksa kendimiz yaptırmak istiyoruz diye söylüyoruz mu ? Birde ne zaman yaptırmak gerekli ?
Sghslove Bsraylmz evet ya önceden kafamıza göre her ihtimale karşı yaptırabiliyor muyuz acaba ben 34 haftalığım merak ediyorum
Byza Bsraylmz pazartesi günü bende yaptiricam 27 haftalık hamileyim erken doğum riskim var nst de sancı çıkıyor tedbir amaçlı yapılacak doktorum herkese yapılmadığını sadece riskli gebeliklerde yapıldığını söyledi
Deletedmom2224 Bsraylmz herkese yapılan bir şey değil ki o. Erken doğum riski olanlara yapılıyor durduk yere yapılmaz
Zeydo Bsraylmz erken doğum riski olunca yaptırıyor doktor ben 21. Haftadan beri serklajlıyım 29. Haftada oldum iğnemi
Byza Sghslove gerek olsa doktorunuz söylerdi zaten boşuna çocuğa ilaç vermenin bı anlamı yok bence bı doktorunuza danışın
Basaaak Zeydo Ne güzel 29 ları görmüşsün darısı basıma 14. Haftadan beri serklajlıyım 24. Haftamdayım .
Bsraylmz Bende 30 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim doktorum herhangi bişey demedi şuan için herşey normal gidiyor dedi. Demekki riskli gebelere yapılıyor
Zeydo Basaaak inşallah canım gerçekten yaşayan bilir sürekli korku halindeyiz. Allah hepimizin bebişini korusun inşallahhh
Zeyzey77 Erken doğum riski olan kişilere yapılır. İstek üzerine yapılmaz gerekli görüldüğü durumlarda yapılır sadece
Hamileanneler_25 Bsraylmz erken doğum riski görürse doktorunuz her ihtimale karşı yapıyorlar gerek görmezse yapmaz