pembepapatya Kizlar hapi ictigimde midem alt ust oluyor ac tok farketmiyor. 😷 😷😷 sizde durumlar nasil? İcmeyip dogum yapan var mi acaba😌
Esrelf pembepapatya demir ilacının bazı muadilleri yapmayabilir doktorunuza sorun. Yada hemen yatmadan önce için hemen uyuyun.
Melegimveben pembepapatya ablam içmedi canım doğumdan bi kaç hafta önce hızlıca 10 gün boyunca serumla ilaç takviyesi yaptılar
Ltfybydmr Canım ilk zamanlar benimde öyleydi ama ben süt ve süt ürünleri yedikten önce yada sonra alıyomuşum ilacı onları yemeden içmek gerekliymiş şuan hiç bi sıkıntı Yok kullanıyorum hala
BurcuYce Esrelf hamilelikte çok ciğer yemeyi önermiyorlar diye biliyorum. Ciğerde A vitamini yüksek oranda olduğundan riskli olabilir.
Esrelf BurcuYce öyle mi? Bunu bilmiyordum. Benimde b12 ve demirim alt sınıra yakın o yüzden yiyorum. Haftada 2-3 fazla mı acaba? ☹
BurcuYce Esrelf olabilir bence sizde doktorunuza danışın Allah göstermesin herhangi bir problem olmasın. Ben 26+5 deyim sadece bir kere yedim tüketmemeye çok özen gösteriyorum
Demir Aynı şekildeyim henüz başlayamadım onlar bana ben onlara bakıyorum.En son ki tahlillerime göre dün gerekirse kan takviyesi bile yapabilirim dedi🤦🏻♀️ Ben direk damardan kanı alayım 👹hap mahvediyor mide koruyucusuz.