Nesdef Bebekannesimm var canım yani şu şekilde var 12 14 16 18 haftada hep erkek dendi detaylı ultrasonda kız çıktı şuan 29 haftalık ve hala kız 😝
Yasemin58 Nesdef canım sana su pipisi diye göstermişler mıydı doktor banada gösterdi ama emin olamıyorum genede ayrintiliya girmeden
Nesdef Musel valla 15 aylık oğlum var onda daha çok uyuma isteğim oluyordu şuan sadece gece çok uyandığı için uykusuzluk çekiyorum. Kızda sadece daha çok karnım çıktı
Musel gurcem gerçekten mi 😒 ben gebeliğimin ilk başında öğrendiğimde uyku uyumuyodum sürekli ayaktaydım şimdi 10 haftalığım yataktan az önce kalktım deli gibi uyku isteğim var ya
Musel Nesdef bizde 2 hafta snra öğrenicez cinsiyeti inşallah ama kız uyku yapar derler o sebepten sordum allah bağışlasın bu arada🥰
gurcem Musel canım bünyeyle alakalı ben cok kusardım hıc uyuyamazdım sonrada kusmam bıttı uykusuzluguö baki kaldı
Minigim_ Valla ben detaylıya kadar bekleyeyim diyorum ya bakalım bana kız gibi dedi kesin birşey demedi. Eğer kızsa bence de uykuyla alakası yok ama. Kizim da çok uykum geliyordu benim akşam üzeri flan bunda öyle değil uykuyla aram yok belli de olmuyor aslında
Bebekannesimm 20 haftalik olduk hiç göstermedi bugün detaylı ya girdik erkek dedi yanılma olurmu ki detaylı da
Nesdef Yasemin58 tabi tabi hatta elimde bi kaç ultrason resmi var pipili 😝 cinsiyet partisi bile yapmıştık ama detaylıda kız dediler
Yasemin58 Nesdef hadi yaa banada verdi pipi diye şuan hiç emin olamıyorum ya resmi gönderir misin bi canım bana elinde ise😃
SnmTt Nesdef yaa banAda hep erkek dediler pipi resmimiz de var ama bende emin olamıyorum bi türlü kafamda deli sorular 😂
Duygu-sagdic SnmTt valla ben hiç tatlı yemiyorum bana herkes kesın kız dıodu ama o iki bacagının arasında gözüken tatlı sey kafaları karıstırdı:)2 hafta beklıcem