ucmgk21 pinarsvcn benim bir arkadaşım da ishal olmuştu ama belirti olduğunu anlayamamıştı ve iki gün sonra doğurmuştu bundan 5 ay kadar önce. Bunun bir belirti olduğunu ondan öğrendim ne kadar doğru yada değil bilmiyorum tabi
Cookie_the_pomy pinarsvcn Doğru dur çoo daha fazla belirti listes için link ekledim https://imgyukle.com/i/EBjE7c
MammaB pinarsvcn öyle diye duydum ben de tetiklermiş doğumu ama ben de 2 gün önce ishaldim 2 gün kadar sürdü ama doğurmadım maalesef 🤦🏻♀️ 38+4 üm ben de
pinarsvcn ucmgk21 inşallah öyledir beneğin kafası büyükmüş eğer biraz daha büyürse normal doğum yapamıyorum
ucmgk21 pinarsvcn doktorum bana da bebeğimin kafasının biraz iri olduğunu söyledi umarım sıkıntısız sağ Salim doğururuz
pinarsvcn MammaB bide arayıp bilmem kim doğurdu sen hala doğurmadın mı demiyolar mı 🤦🏼♀️ İşte o zaman bi ben kaldım psikolojisine giriyorum🤣
MammaB pinarsvcn aynen bir de sen daha doğurmazsın erkekler gününü geçirir diyen de çok bana hevesimi kırıyorlar 😂
pinarsvcn MammaB benimde oğlan bide o var 🙈🙈 hiç belli olmuyo aslında benim arkadaşım 36.haftada doğurdu oğlan 🤣
MammaB pinarsvcn aynen benimle aynı gün olan bi arkadaş da tam 38 dolduğu gün doğurdu valla oğlunu ben de heyecanlandım ama benimki gelmedi daha 😂