Aysellll Erken haftalarda göstermişdi oda sanırım göbek kordonu imiş yanıltmış doktorda öyle söyledi zaten 13 haftasında söylemişdi o zaman yanılma oluyo dedi sonrakı kontroldede göstermemişdi artık ayrıntılıyı bekledik bizde bu sefer kesin olarak kız dedi
Benhepbeklerim Kivanclimerve Bana da erkek dendi ama hiç a bak pipisi diyen olmadı Oğlum kız istiyor Rüyalarım hissettiklerim zorlu hamileliğim de öyle diyor bir sürpriz de bana olur mu? Acep ki
Kivanclimerve Benhepbeklerim Ayni durumdayiz bende pipi gormedim mesela ruyamda hep kiz goruyom hayirdr insallah 😁 carsamba gunu ayrintili var bakalim nasip
Benhepbeklerim Kivanclimerve Rüya tabirlerine baktınız mı? Kız bebek erkek bebek demekte sanki. Bi bakın en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olmaları her zaman benim için.
ipekgul Kızlar Peki hiç doktor kesin erkek demedimi ya ben 15. Haftamda pipisi burda dedi kordon fln demedi. Yarın ayrıntılıya gircem acaba değişir mi bnmde çok kız istiyodm ama doktor erkek dedi 15. Haftada
ipekgul Zemuda canım hiç doktor kesin erkek fln dememişmiydi ya kafam karıştı şimdi benm yarın detayşıya gircem bi de kız çıkıyomş bnmde ne sevinrm
Benhepbeklerim ipekgul Mutlaka yazın benim geçti detaylı zamanım zaten son 3 hafta gibi. Allah’m herkesin gönlündekni nasip etsin. İlk çocuk mu?
Esmaaa Bana 15+5de devltte erkk gibi goruyorum dedi 3 lu taramaya gel demisti.17.hafta gbi.simdi sasrdm biraz alstrmistim .degisebiliyo demek ki 😊😊
ErvaVeBebegi Zemuda bana 17 ci haftada kiz dendi yarin detaili var bakalim ne cikicak 😂 gönlümde kiz var insallah degismez 😂
Zemuda ErvaVeBebegi ayrıntılıdan somra kesinleşir artık 😀 ben daha öncekileri hiç saymayacam saydırmayacam milletr 😀😄
Eliffff Benimde 12.haftada pipi gibi görüyorum ama testislerini görmeden net bişey demiyim dedi.15. Haftada sere serpe herşeyini gösterdi 🙂 erkektan kıza dönen çok duymamıştım şaşırdım
Roses Zemuda aynı durumu yaşıyoruz 20 haftaya kadar erkek beklioduk 23 de kız olduğunu öğrendim bizimle şimdiden oynuyor 😂
ipekgul Roses ya nasıl oldu öyle acaba bnmde olurmu çok merak edıyorm 20. Haftaya kadar kesin demedimi doktor
Zemuda Roses 😀😀😄😀 aynen aynen. Şimdiden parmağında oynatmaya başladı bebeğimiz 😀 doğduktan sonra daha neler yapar düşünemiyorum 😂😂😂😂
ipekgul Benhepbeklerim çoğu bitmiş canım allah yardımcn olsun rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah
Alparslan Aysellll 22 haftalık olana kadar kaçkere doktora gidiyorsun nasıl cinsiyetde yanılıyor doktorlar bilmiyorum bu postu okuyunca korktum ben iki ayrı doktora gitdim kendi doktorumda oda erkek dendi 13 hafta 15 haftalık ken ve biz baya bi pipiyi gördük yani bu ay renkli ultrasonum var inşallah degişmez cinsiyet 🤔 sen hiç bacak arasını görmedinmi doktor göstermedimi.
ipekgul Alparslan valla bende aynı o durumdayım 15 ve 16 haftada doktor erkek kesin dedi yarın detaylı var ya yanlışsa diye bi heyecan oldu içimde normalde erkek olarak gördü doktor bnde çok kız istiyodm acaba değişme ihtimali olur mu diye baya heyecanlandm