Emnhkdr 36+5 hamileyim, doktor bebegimin bas cevresinin bir- bir buçuk hafta geride olduğunu söyledi, 34 cm mis, haftaya tekrar bakacak, şimdilik sıkıntı değil belki yapısaldır seninde kafa yapın küçük dedi ama ben sıkıntı yaptım kafama taktım, internette çok farklı şeyler yazıyor, telaş yaptım moralim bozuldu, aynı sorunu yaşayanlar var mı, önceki ultrason ölçümlerine bakıyorum hep büyümüş kafa ölçüsü ama neden doktor öyle dedi anlamadım, sizin bebeklerinizin bas olcumleri nasıl
Hzlhakko Emnhkdr benimde çok uğraştı doktor kafa çok aşağıda olduğu icin çok doğru ölçemiyorum ama küçük kafalı olacak dedi kesin seninde öyledir 3000 kilo dedikleri çocuk 3500 cıkıyor doğunca buda onun gibi takılma
NurGrlek Emnhkdr 1 yada 2 haftanın çok sorun olmadığını biliyorum 3 hafta falansa sıkıntı oluyor diye biliyorum genetikte olabilir bizimde 32 haftada 35 gosteriyordu ultrason kağıdında herturlu önde gidiyor bende ondan korkuyorum 😔
Aybuke42 Ben de 34 haftalığım. Bi hafta ilerden gidiyo. Biraz koca kafalı olacak bebeğin dedi doktor espriyle.genetiktir dedi.eşimin ailesinin kafaları büyük. Sizinkilerde küçüktür kafaya takma canım minnak yüzlü olacak demekki bebişin 😊😊
Emnhkdr Aybuke42 sizin bebegin kilosu da mi önden gidiyor, benimkinin kilo olarak da geriydi, 36+4 de 2600 dü, kilo ve baş çevresi olarak genek olarak mi minyon olacak acaba benimki
Aybuke42 Emnhkdr evet kilosu da biraz ilerden. Ama bu da sorun bende şeker olma ihtimali var guatr da var ona baglıyorum
Emnhkdr Hzlhakko benimde bir iki hafta geriden geliyor demişti, hatta 34. Hafta da 2 kiloydu, 2 hafta da baya yedim 600 gram almış, şimdi 36+4 de 2600 olmuş, ama bas çevresi küçük dedi şimdi de
Hzlhakko Emnhkdr benimde çok kilolu bir bebiş değil ama haftasıyla uyumlu hatta dediğinden daha düşük kilolular var burada rastladım sen canını sıkma muhtemelen doktor yanlış ölçüyor baş çevresini çok canın sıkılıyorsa başka doktora görün genetik olabilir
Hzlhakko Emnhkdr öyledir sıkma canını benim kuzenime neler söylediler hiç bir sorun olmadı şükür çocuğun kafası büyükmüş meğer babasına cekmiş hiç bir problemi yok şükür 😊