Rabia42 Susamtanesii valla bende bilmiyorum yiyorum içiyorum ama zayifliyorum bebeğe yariyo yediklerim herhalde🤣
Aysenurtsr 44 kilo ile hamile kaldim. 46 kiloyum, sanirim biraz daha almis olabilirim 🙂 16 haftaligim. Kilo alacagim gunleri bekliyorum 😄
Htc19 54 le hamile kaldım şuan 59 kilo oldum 21+4 oldum fazla almazsam böyle iyi ama herkes son hafta daha çok kilo alırsınız diyorlar
Zeykem EsraMtGlmez ay bende 45 kiloyla kaldım 45 rakamı gormeden yazmıyım dıye beklıyordum😁 14 haftalıgım suan 47yım
Asrinbaby Zeykem boyunuz da önemli tabi. Boy kilo endeksine göre ortalamanız nasil takmayın bu kadar ben 20 haftada 6 kilo aldım ama 175 boyum var ve 55 kiloydum. Olmam gereken kilonun 6 7 kg altindaydim . 45 kilo olursun ama boy 155 olur ondan diyorum
Bilgecelik Burcu33 bende 63 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum 8. Haftamdayım çünkü çorba dışında hiç bir şey yemiyorum 😢
princess Ben de çok şaşırdım gerçekten şu an ☺ 57yle hamile kaldım 33.haftadayız 74 kiloyum 🙈😆 rekor bende sanırım 😂 Allahtan boyum 1.79 da belli olmuyor 😇
Kbratekel Burcu33 nerdeyse 70 kiloya yakindim suan 16 haftaligim 66 ya kadar dusmustum 2 kilo geri almisim 😂ama hala bulantilar devam ediyo tabi aldigim kiloyuda geri veriyor gibiyim bi gun bi bakiyorum 69 kiloyum bi kac gun somra bi bakiyorum 68 lerdeyim😂