Sevda_123 Merhaba kızlar su anda kızım 15 aylij olacak ve ben 28 haftalik hamileyim ilk dogumum sezeryan olmuştu normal dogumu cok istiyordum ve kendimi hep ona hazırlamıştım yataga bağlayıp verdiler suni sancıyı bebegimin kalp atışları düştü acil sezeryab dediler simdikini normal dogurmK istiyorum acaba ssvd yapan arkadaslar var mi aranizda arasi az olan bursada önerebileceğiniz destekleyen doktorlar var mi
Vnsgb Sevda_123 canım Facebook’ta ssvd diy evi sayfa var orayı takip et 12 ay arayla doğum yapanlar var 🙂
2kezanne Sevda_123 ben cekirge dorukta bi bayan doktrla konuştum çok hastasi var ssvd yapan bana 2 sene arasi olmasi yeterli dedi doğumların benim tutmadi cok.uzuldum hayırlısı artik ismi op.dr. aytül aslan erdoğmuş
Sevda_123 Zehraak 11 ay arayla yapan bile var canm ama bütçen oldumu özel hastanelerde yaptiruyolar sadece
Sevda_123 Vnsgb takip ediyorum canm yapan coj var ama sadece ozellerdeki doktorlar yapiyor ve cok yüklü miktarda para isteniyor bunun için de gücü olan gidebiliyor tabi ama benim buna bütçem yetmedigi icin körü körüne yine sezeryan olucam galiba
Zehraak Sevda_123 evet her şehirde yaptıran yok hatta yada bı iki tane falan.. bnde çok istiyorum insaAllah ama bakalım..
Zehraak Sevda_123 amin amin.. 9 güne kadar olmazsa sezeryan konuşmak zorunda kalacağız falan dedi insaAllah o zamana kadar olur
Sevda_123 2kezanne evet canm biliyorum o doktoru bana arasi az ama imkansiz diyemem denenebilir demisti ama ucreti fazlaydi 5bin diye duymustum simdi kendi ozel yer acti ne kadar ister bilemiyorum
Melisdalli Istanbuldaysaniz bagcilar Yeni ilklim hastanesi nehir bayram tavsiye ederim Akrabam orda ssvd yapti