Samurayy Bebegime kiz dendi attigim forograf arkasindan cekilmis ultrason goruntusu kizsa bu nedir bu 17 haftalik ultrason goruntusu 17 haftalik kizlardada bu sekilde cikinti oluyor mu ki bilemedim 14 haftalikkende baska bi doktor erkek demisti kime inanicam ben 🤔😁😁https://i.imgyukle.com/2019/10/31/EUuV8f.jpg
Minigim_ Samurayy Ayy benimki de yan duruyordu göremedi kız gibi dedi geçti emin olmak için başka bir doktora gitmeyi dahi düşündüm
Lalemm86 Samurayy ben oğlumda 16. Haftada öğrenmiştim ama pipi resmî vardı resmen sizinkinde pipi göremiyorum sağlıklı olsunlarda
20182019 Samurayy canm benmde 17 haftada kiz dedi eminmsnz erkek hissedyrm dedim ondan snra bende cknti gordum dr da gordu emin olamadi 18 haftada netlesti pipiyms anlamstm ben zaten🤭
Zeyzey77 Kız ve erkek organ gelisimi başta benzerlik gösterir . O çıkıntı klitoris olabilir. Şüphen varsa başka doktora daha göster
Ipek86 Samurayy aynen arkadas dogru demis, ayni seyi bende yasadim cünki😂 yandan görüntü olsaydi, 'pipinin' durusundan anlardik pipimi digerimi
Ipek86 Samurayy vallahi bizimde bildigin pipiydi, hatta esim sok olmusdu bukadarmi belli olur diye 🤦🏼♀️😂 ama yandan ultrasonda havaya dogru dik duruyorsa erkek, daha düz gibiyse kiz oluyor.. Bizimki kizdi yani🤭
Samurayy Lalemm86 sanirim kiz benimki saglikli olsunda benmki meraktan kafam karisti onceden erkek denip simdi kiz denmesi 🤣
merve21_ Samurayy https://imgyukle.com/i/E2dUvq burda 13 haftalık şuan 18+2 günlük hamileyim yarın detaylı ultrasyona gireceğiz inşallah yarın ögreneceyiz
Samurayy merve21_ kelin ilaci olsa basina surerdi ama ben sna bi tahminde buluncak olursam kiz cnm cikinti yatay 😊
20182019 Samurayy vallahi cnm benmki ole oldu ya aynisini ruyamdada gordm gercek ckti dr ben gosteryrm hocm bu cikinti ne dye😄 yuzde 50 50 dedi ikisi acısından sen ne hissedyrsn o dogrudur nm iki cocgmdada hissettgm ckti bu arda kizimdasa oglmdada cin takvmi tuttu
Samurayy merve21_ saglikli olsun insallah cnm herseyden once allah sag salim kucagina almayi nasip etsin 😊
Samurayy 20182019 benm cin takviminde erkek cikti ama inanmiyorum oylesine yapmistim tutacak diyede dusunmemistim hic nasip 😁