Meleginannesi55 Selam kızlar megada 4 lü taramaya giren var mı nasıl oluyor ne kadar sürüyor önerdiğiniz doktor varmı 🙂🙃🙂
kbrabyk Pazartesi günü medipol mega Bağcılar’da detaylıya girdim Prof.gökhan beye gittim canım. Konuşkandı ben memnun kaldım ama eşim memnun kalmadığını söylüyor çünkü kendi doktorum kadar ilgili olmasını bekliyor. Tabiki takipli olduğunuz doktor gibi olmuyor ama gayet herşeyi anlattığını düşünüyorum
HGC 690 TL dimi? Ben de duygu hocaya gidiyorum normalde 4 Kasım için Gökhan Hocadan randevu aldım aynı zamanda o gün sabah da Kanuni’den randevu aldım detaylı için. Ama kararsızım Kanuni’de yaptırıcam zaten medipolde tekrar yaptırmama gerek var mı ki?
Nzlkca HGC evet 690 tl. Kanunide yaptırdığınız detaylı içinize sinerse bence yeniden yaptırmanıza gerek yok.
kbrabyk Meleginannesi55 benim özel sağlık sigortası olduğu için sgk sa fiyat nedir tam bilmiyorum ama 690 tl diye fiyat vermişlerdi telefonda
Nzlkca Meleginannesi55 ben 1.5 ay önce 600 tlye yaptırdım. Sonra zam geldi. Görümcem randevu aldı kasımın 11i için. 690 tl demişler