sukranaslier Kızlar merhaba 15 haftalık hamileyim işimle beraber olamıyorum deniyoruz ama olmuyo problem tamamen benden kaynaklı çok canım yanıyo 😔ve sanki daha önce hiç yapmamış ilk defa yapıyormuşum gibi benim gibi olan var mı ne öneriyorsunuz lütfen yardımcı olun yoksa herif kacacak 😂😊
Ilbilge sukranaslier benim doktorum hormonlardan dolayı böyle şeylerin yaşanabileceğini söylemişti o dönemlerde istersen rahatlatıcı fitil vs vereyim dedi ama kullanmadım. Eşiniz korunmuyorsa korunması ile sorunu çözebilirsiniz. Çünkü o malzemelerde kayganlaştırcı var canınız yanmaz
GizemBeidokhti sukranaslier durexin kayganlaştırıcı masaj yagları var mor olanı yatıstırıcılı, eger eşin onunla senin özel bölgene masaj yaparsa baya bi rahatlatıyor ya da lavanta yağı,bebe yağı kullan. Bazen sebepsizce bizde de oluyor.böyle çözüm bulduk
sukranaslier GizemBeidokhti aklıma geldi Benim ama bebeğe zarar verir mi die düşünüyorum ne kadar da olsa kimyasal ama deneyeceğim teşekkür ederim 😊
GizemBeidokhti Baktım sadece bebek isteyenler kullanmadın spermi yavaslatır yazıyor hamilelik icin birsey yazmamıs ama zannetmiyorum bişey olacagını yine sor istersen doktoruna👍🏽