Leraanes Merhaba ıyı geceler 25 haftalıgım bazen ara ara karnım kasılıyor bebek ıcerde kasılıyor toparlanıyor sonra duzelıyor bu normal mı kontrole 1 hafta var.
[silindi] Leraanes ben de aynı haftadayım fakat o hissi bilmiyorum birkaç kere daha duydum burda tam olarak nasıl ?
Eda_cey Leraanes canim bende 25 haftaligim biliyorum o hissi kasiklarimin ustunde sanki birden birsey bir tarafina toplaniyorda icinden birsey delip cikacakmis gibi oluyor dimi 1 2 saniye icinde duzeliyor
Leraanes [silindi] nasıl tarıf etsem bılmıyorm ama karnım kasılıyor yanıyor gıbı degısık hıssedıyorum korktum aslında daha 25 haftalıgım normalmı bılmıyorım 1 hafayı beklemeden doktora mı gitsem bılemedım.
Morv Evet bu tarz durumlar olabiliyo ben doktoruma sordugumda magnezyum icmemi soyledi,eger kasilmalar siklikla ve duzenli birsekilde hatta agriyla birlikte geliyorsa tehlikeli olabilir demisti ancak siz gene de kendi doktorunuza danisin,iziniz rahat etsin.
Leraanes Eda_cey evet degısık bırsey oluyır sancı dedıklerı seymı acaba dıye korktum bende geriliyor gıbı oluyor acıyor ama