Ysssm neden kapı komşunuz çocuğunu alkole esrara başlatsa veya eline sigara verip icirtse siz vicdan yapıp karşı komsunuzla konuşmayı denemek istemez misiniz? Yada ihbar etmezmisiniz polise bunun gibi birşey sigara içen bir anne adayının sırf kendi iradesizligi yüzünden içinde taşıdı bir bebeğe bizler vicdan yapıp aynı sekilde o anne adayını da vicdanıyla başbaşa birakabiliriz. Vicdan sorgulatmadan insanlık malefes yerini bulmuyor bu tür durumlarda. Ha ben hiç ara vermeden 17 sene sigara içen ve gayet de sigara içmeyi seven bir insandım. Hamileligimi ogrendigim gibi de bıraktım aşırı zorlandım ama dünyanın sonu gelmedi çok şükür. Bunu yaparken de tek düşündüğüm yavrumun başına benden sebep bir sağlık sorunu gelmemesi Allah'tan gelene kabulüm de benden yana sıkıntı yaşasa vicdan azabından ölürüm. Benim vicdanım sadece kendi bebeğime değil tüm 👼 bebeklerimiz için.
Sevgili anne adayları bizler kadınız içimizde bir can taşıyoruz bundan daha güzel bir başarı olabilir mi? Bence kadın olarak çok güçlüyüz her alanda istemememiz yeter! Biz istersek herşeyin üstesinden geliriz. İrade denilen şey elimizde...