Sudenazz 33+4 günlük olduk bugün 30. Haftada kontrole gittiğimde 1500 gelişimi iyi demişti geçen hafta özele gittim 2100 gram suyu da iyi dedi bugün takibinde olduğum kendi doktoruma gittim suyu azalmış gelişimi de 2 hafta kadar geride dedi 1660 gram yani özel beni yanlış yönlendirdi nst istedi arkasından SGA ve hafif OLİGO teşhisi ile eğitim araştırma perinatoloji bölümüne sevkimi istedi 🙁🙁 Çok kötüyüm kızlar ne olur dua edin 🙏🙏😭😭
Burcuuuuuu Sudenazz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Özel sizi yanlış yönlendirmemiş de olabilir. Bazen suyu azalan bebeklerin gelişimi geriliyor. Yani o kontrolden sonra kilosu azalmış olabilir.
Burcuuuuuu Allah hepimizin yardımcısı olsun, daha şimdiden ne zormuş anne olmak. Hep diken üstündeyim. Zaman geçmiyor, hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Ama 34'ten sonra Allah'ın izniyle korkuyu atıyoruz.
Svcnn Burcuuuuuu aynen oyle.bn bugun tam 34 oldm artk ck skur korkularm azaldi dogsada kurtldk saylr dyrm allhn iznyel
Svcnn merveonl doktordan geldim hersy yolundayms cok.skur sancm cikmafi acilmamda ilerlemems 22 marta istyrm ama dedi.bi hafta daha kalsn dedi snra dogsada ins kuveze grmez dedi ck icm rahatladi sukur
merveonl Svcnn ohhh çok şükür canim ya hadi sıkıntılı zaman geçti martı çıkartsinjz inş 😍😍😍 ya kaç cm açılmada kaldı suan
Burcuuuuuu Sudenazz Arkadaşımın başına geldi. Zaten 100-300 gr yanılma payı var, onu da hesaba katarsak olabilir. Ama doktorunuza söyleyin bence daha önce daha kilolu çıktığını, belki farklı müdahele eder.
Svcnn merveonl enson 4 demislerdi ozamn bvunde bakti ayni dryr dedi 3 veya 4 cm herlde 22 mart dedi doktor bi hafta gecnce dogsa 35 haftada olms olurz insalh insan sabrszlanyr biyandanda
Svcnn tazeanneyasemin cok teskr ederm sagolun insalh artk dgum yaptgmdada buraya yazmak nasip olur allh yardmcmz olsn hepmzn