Brcngl Merhaba arkadaşlar 37 haftalık gebeyim şu an yaklaşık bir haftadır vajidamda yürürken oturup kalkarken sağdan sola dönerken ağrı oluyor bu ağrılar bugün biraz daha şiddetlendi. Var mıdır benim gibi vajinasında ağrı yaşayanlar doğum habercisi mi acaba bu ağrılar?
Caglaak Brcngl 36+6yim bende bir haftadır bu şekilde agrım var doktor normal baskıdan dolayı doğum kanalına yerleşiyor bebek dedi
Cemreee Brcngl ben 35 36.haftada falan hissetmistim ani bicak saplanmasi gibi sanirim o zaman kanala inmeye calistigi zamanlardi smdi de ara ara oluyor ama o zaman kdr siddetli degil
birtutammutluluk Brcngl Ben 33. Haftadayım haftalardır yürürken ağrır. Komple değil ama sadece sağ tarafı. Sağ tarafta varis var demişti ondan mı agrıyor acaba diye şüphelenmiyo değilim 🤔
Esraklnc Bebeğin yerleşiyor ondan o ağrılar canım bende 38 haftamdayım aynısını çekiyorum hatta bugün acile gittim uyusuyir gibi hissediyorum normal dedi ama bi doktoruna git isterse
CerenSs Mervesya Bende 38 haftalık hamileyim bir kaç haftadır aynı şikayetleri yaşıyorum bakalım bekliyoruz
Berdogan 37+3 um bebeğin kafası çok aşağı inmiş dedi 4. Aydan beri o ağrıyı çekiyorum ama şuan daha şiddetli başı aşağı indiği için muhtemel 5 kasıma 2. Sezerya günü aldık belki o zamana bile dayanmaz bol bol dinlen dedi yürüme yorulma dedi