busra03 Merhaba kızlar 29 haftalık hamileyim ve 26.haftamdan itibaren bel ağrısı çekiyorum sizce bu normal mi? Kalıcı mi veya hamilelikte olur mu
Duygu91 busra03 bende 31 haftalığım bel ağrısı çekiyorum canım doktorum normal olduğunu söyledi hamilelikte olurmuş yani 😊
Nihal1991 busra03 evet malesef bendede var bu olay tutuluyorum çünkü agırlaşmaya başladık bacaklarımızda zor tartıyor dogal olarak 57 den 69 da olunca bir anda😂
Shdaa busra03 Duygu91 Nihal1991 merhaba kızlar evet normal bende birde bel fıtığı vardı mahvoldum 🙁rabbim yardım etsin hepimize
Ozlm_krn Duygu91 bende 31 haftadayim ama boule adrt olacakmisim gibi arada belim agriyo sizinki de oylemi
Fulya65 Shdaa ben 5 aylık hamileyim temizlikte belimi zorladım suan ayakta biraz durunca belim çok ağrıyo ne yapıcam bilmiyorum bende
Duygu91 Ozlm_krn adet olacakmış gibi değilde böyle sanki bişey batıyo gibi oluyo benim. Bel çukurundan çok üstte sırtımın sağ tarafına doğru oluyo genelde
busra03 Fulya65 Limonlusu aslimutlu1 Duygu91 Ozlm_krn kızlar sizinde benim gibi aynı taraf mi ağrıyor benim hep sağ ince belimin (gerçi çokta inceliği kalmadı) orası ağrıyor.. bende 56kilodan 64kiloya çıktım @
Fulya65 busra03 bende 56 dan 64 e çuktım 5. Ayımdayım. Ben belimi inciltmişim sanırım hep tek tarafım agrıyo ağrı bacağıma vuruyo henüz geçmedi
Meralll59 busra03 Bende 22.hsftamdayım.uzanıp kalktığımda yada çok yürüyüş sonrası ince belim çok ağrıyo.batma şeklinde oluyor.çoğunlukla sağ tarafıma bi iğne saplıyolar tutulmuş gibi hissediyorum.