Sonay erefMevludeSoydemirci Benim iki gebeliğim de de tuttu ama. Bence tesadüf tutmayan bi çok kişi var 😊
SevimnurBaaran erefMevludeSoydemirci Çin takviminde kız görünüyordu ama bebeğim erkek. Çokta inanmamak lazım 😊
Ladess Ya açılcası bende merak ediyorum ama çevremde kiminde tutuyor kimimde tutmuyor kafa karıştırıcı 🧐
erefMevludeSoydemirci SevimnurBaaran benımde etrafımda herkesin tuttu benım Çin takviminde erkek çıktı 14 haftalığım doktorum Kız gibi duruyo dedi meraktan ölüyorum 😌
erefMevludeSoydemirci Fatos_celik canım netten yapıyosun Doğum tarihini yazıyorsun son regl tarihini yazıyorsun cinsiyet çıkıyor çokta heveslenmemek lazım ama etrafımda herkesin tutmuş
Fatos_celik erefMevludeSoydemirci bana doktorum kesin erkek dedide allahın isi belli olmaz kızda olsa erkekte bizim için fark etmez biz 2sinede muhtaciz çünkü bizim ilk bebegimiz rabbim sağlıkla kucağıma vermeyi nasip etsin inşallah
zytn erefMevludeSoydemirci benim çevremde başta çok tutuyo gibiydi bende de tuttu.ama geçen gün arkadaşımın cinsiyet değişti 4.ayda🙂 tersi çıktı yani.ben inanmıyorummm işin eğlencesi bence o 🙂