Selinsu Devlet hastanesinde doğum yaptiktan sonra herhangi bi sorun yoksa hastanede kac gün kaliniyor?
Cigdem07 Selinsu Artık sezeryandada bir gün kalınıyo canım aksi bi durum olmassa eğer yani gaz gibi :)
Leyla9292 Selinsu ben devlete sezeryan oldum iki gün kaldım. Fakat özelde bir sorun olmasa bir gün bırakıyorlar
Selinsu Cigdem07 bende hastanede bi kac gun kalayim oraya ziyarete gelsinler istiyorum çünkü eve gelince hizmet etmek biseyler ikram etmek olur kim ugrascak diye 😄😄
Cigdem07 Selinsu Hahaha evet bu konuda haklısın :) benim sezeryan olacak mesela 14 kasım olarak konuştuk 2 gün kalmalı 2500 normal olsaydı 1 gün kalmalı olacaktı oda 2500
Leyla9292 Selinsu evet spinal oldum ikinci sezeryan imdi gaz çıkaramadım birde çok şiddetli baş boyun ağrısı çektim feci bir şekilde. Hastahane den çıktıktan on gün e kadar acil de sabahladım boynum feci bi hale geldi baş ağrısı spinal den dolayı
hunilimom Selinsu normal.dogumds 1 sezeryan da 2 gün kalıyorsun ama benim yanımda yatan biri vardı bengi hiç kaka yapmamıştı doktor ilaç felan verdi yapmadan çıkartmak yok demişti sonra bebek yapınca yarim sat içinde çıkmışlardı