CerenAkbulut Demetgnby_44 37+3’üm, depresyonda gibi hissediyorum bir kaç gündür. Hiç keyfim yok, sadece yatmak istiyorum ama yatamadığım için sinirim bozuluyor. Her türlü ağrım var ve hergün yenisi ekleniyor.
CerenAkbulut Demetgnby_44 göğsün tam olarak neresine bakıyoruz? Göğsün ortasından göbek deliğine mi? Benimki baya indi o zaman 1 karış + 4 parmak boşluk oldu ama bebeğim kanalda değil
PaRsMoMm Sseimmaay herkeste aynı problem var valla ama dayancaz yapcak bişe yok asıl ben son güne kdr duranları anlamıyorum😂
CerenAkbulut Demetgnby_44 bazen gece tuvalete kalkıyorum ve gözlerim yanıyor uykusuzluktan, diyorum şuan doğuruyor olsam sıfır enerji yani nasıl olacak :// doğuma giderken enerjim olmayacak diye çok korkuyorum.
Demetgnby_44 CerenAkbulut yeterkı dogurayım 3 gun uykusuz kalmaya razıyım ayların uykusuzlugu var ve bn uykuya asla dayanamayn bırıyım
Demetgnby_44 PaRsMoMm 😏bu cocuk bu ay dogacak baska oluru yok zaten ikinciyi bı 20 yıl düşünmüyorum oda artık ölmezsem 😁
gzm_42 Demetgnby_44 inşallah canım hadi hayirlisi ben 37+2 yim 19 gün kaldı yazıyor ama bklm ne zaman gelecek bebis 😊
Demetgnby_44 gzm_42 benımde 37+1 ama bn kafamdan 10 gunu sıldım belkı erken gelır hayalıyle kendımı motıve edıyorum 20 oldugunu görunce moralım bozuluyo 🤣
gzm_42 Demetgnby_44 gönlüne göre olsun herşey canım inşallah bende silmek istiyorum kafadan 10 gün cunku 2 haftayi gecgindir geceleri asiri kasintidan uyuyamiyorum o yuzden 10 gün degil hatta hemen saglikla kucagima aliyim diyorum ama nasip ne zaman gelirse iste 😃😃