Mucizesinibekleyenanne Merhaba 25 yaş altında numarası kendi üzerine Olan arkadaşlar TRENDYOL boşluk 6262 e gönderince kod veriyor Trendyolda 100 tl üzerine indirim veriyor kullanmayacak biri varsa verebilir mi acaba oyun parkı alıcam şimdien çok telekkürler
[silindi] Mucizesinibekleyenanne denedim canım ama türktelekomlu olmak gerekiyormuş olmadı maalesef..
Melegimm19 Mucizesinibekleyenanne Tebrikler! Trendyol sifren: KYET9URTR2 . Detaylar: www.selfy.com.tr B001 Buyur canım işine yarar umarım 😊
Mucizesinibekleyenanne Mucizesinibekleyenanne KAMPANYA 25 yaş altı ve TÜRKTELEKOM SELFY LİLERLE SINIRLANDIRILMIŞ arkadaşlar
Balance Aldiginiz urunleri sepete ekledikten sonra indirim kodu olan yere buyuk harfle mega20 yazin 100 tl ye 20 tl indirim veriyor zaten
Mucizesinibekleyenanne Balance dediğim gibi kod gelince 40 tl indirim oluyor çok teşekkür ederim cevap için denedim oldu biraz daha bekleyeyim başka bi arkadaş yardımcı olmazsa bu şekilde alırım
Mucizesinibekleyenanne canimoglum53 çok teşekkür ederim canım şifre için yardımcı olamazlarsa bu şekilde alıcam
Mucizesinibekleyenanne Melegimm19 canımm yaa çok iyisiniz çok teşekkür ediyorum ama kampanya bilgileri hatalı dedi denedim😥
Hazaaalll Tebrikler! Trendyol sifren: CZAZKU7EJT . Detaylar: www.selfy.com.tr B001 Dene bakalım canım ☺️
Mucizesinibekleyenanne Hazaaalll çok teşekkür ederim canım uğraştınız hat sizin üzerinize mi kayıtlı denedim ama sizinkinde de kampanya bilgileri hatalı sonucunu verdi malesef kısmet olmayacak galiba