Hazalcaa Kızlar allahım nasip ederse yarın doğumum olacak, biraz korku biraz panik biraz heyecan ortaya karışık bir haldeyim. Rabbim bebek isteyen her kadına nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dualarımdasınız... 9 ayın sonuna şükür sağ Salim geldik yarın kızıma kavuşacağım lütfen siz de bize dua edin sağlıkla gelsin kızım 🤲🏻💕❤️
Cigdem07 Hazalcaa Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah 🙏🏻 ikiniz içinde hayırlısı olsun 🌸
Hazalcaa UmmAsel evet canım kordon dolanması ve siğil yüzünden . Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah 🤲🏻
Hazalcaa Cigdem07 sizinde çok az kalmış 😍 akrep olacak bu sıpalar 😁 sayılı gün çabuk geçiyor sizden de hayırlı haberi almayı sabırsızlıkla bekliyorum 🤲🏻💕
Hazalcaa 21os_ ayy az kalmış ya , amin çok teşekkür ederim rabbim sizi de sağlıkla kavuştursun🤲🏻🥰 arka arkaya bal bebekler geliyor maşallah 🧿🧿🧿
Cigdem07 Hazalcaa Evet akrep burcu olacak sıpa 😂🙈🙈 İnşallah özelliklerini taşımaz 🤣🤣 İnşallah canım benim ❤️🌸 yazarım burdan 🥰 sağlıkla gelsinler insallah 🙏🏻🙏🏻
Fatosduzgun55 Hazalcaa hadi gözünüz aydın saya saya bitirmişsiniz darısı bızım basımıza 20kasımı beklıyoruz bızde... Allah sag saglım agrısız acısız kucagınzda bebısınızle evınıze donmeyı nasıp etsın🤲
Hazalcaa Fatosduzgun55 sizinde çok az kalmış son gece bu duygularda olursunuz 🙈 rabbim sizide sağ Salim kavuştursun 🤲🏻❤️
Hazalcaa Hasisinmelegi amin canım her gece dualarımda bütün hamişler hep de ederim allah hiç bir anneyi bebeğinden hiç bir bebeği de annesinden ayırmasın 🤲🏻❤️ Sağlıklı huzurlu gelsinler inşallah
Hazalcaa Cigdem07 valla bende akrepten çekiniyorum 😅😁 sağlıklı olsunlar da canlarımıza okusunlar 🤷🏻♀️🤲🏻💕