Bkm2398 Bu hastanede detaylı ultrason olan varmı veya muayene olan ultrason cihazları gelişmiş cihazlarmı 🤷🏼♀️
Hanife12 Bkm2398 ben sadi konugu arayip.sordum. bana yok dediler bende bagcilar egt arastirmadan perinatolojiden randevu alip gittim cihazlari cok ust duzey cihazlar degil ama devlet hast olmasina ragmen ysrim saate yakin bakti doktor cok ilgilendi herseyini anlatti gosterdi hatta benim ozeldeki doktorum.suyun az mutlaka detayli ultrasona girmelisin dedi sordum.suyunda bi problem yok dedi sadece bizim.cihazlarimiz ust duzey degil ama bi problem olsaydi soylerdim size daha ust duzey bi yere yonlendiririrdim dedi
aslimutlu1 Bkm2398 evet var . Ben gidip güm almak istedim , telefonda bilgi vermiyorlar . Benim bi ablamda orda baktırmıstı . Erkenden gidip gün almak gerek . Ben gittiğimde kasıma kadar gün doluydu hep .
Biyolog Bkm2398 ben birebir gidip almak istedim fakat 3 ay sonrasına kadar doluydu canım. Cerrahpasanin kendi sitesinden akşam 8den sonra sistem açılıyor ordan 1 hafta sonrasına almıştım ve çok memnun kaldım 150 tl idi sanirim
Deletedmom3 Bkm2398 canim ben 9 haftalikken gittim bana haftami bile sormadan ne 2li ne de detayli usg icin randevu vermediler yer yok diyerek. Belki takipli olmadigim icindir. Ayrica plasentadan hematom var dedi yüregim agzima geldi sonra tekrar bakip haa yok plasentan buyukmus haftana gore dedi ama yine de icime bi kusku dustu cikinca baska dr a gittim. Bi daha da gitmedim asistanlar bakiyor zaten muayenede
Deletedmom3 Cerrahpasa ve bezmialemde yaptirdim detayli usg 2 kere yaptirdim. Cerrahpasa ya zam gelmis 250 tl olmus. Bezmialem 400 tl
Bsraermis8 Bkm2398 afedersiniz de bok gibi hastane . Ablam doğum yaptı orda o da da 5 kişi kaliyrodu ya rezillik