Ceydadmn Arkadaşlar selam Decavit ilacını kullanan var mı? Hap biraz büyük olduğu için içemiyorum kırarak içsem bi sakıncası olabilir mi bilginiz var mı😞
Sonay Ceydadmn bende zar zor içiyorum bende zor yutuyorum içmezsem gep yorgun hissediyorum kendimi pek yemekte yiyemediğim için . Ben kırıpta içtim onu daha zor yuttu belkide ben beceremedim 😂 sen dene istersen tam yarımşar farketmez bence
Aysealty Ceydadmn ilaçlarda ortasında çizgi varsa bu kırılarak içilebilir demekmiş dedi bi arkadasm ne akdar doğru bilmiyorm☺
Busraaras Ceydadmn decavit nasıl bi vitamin ya her gün işkence geliyor onu yutmak her defasında öğürme geliyor kokusu büyüklüğü aman yarrabbi 🙈
Ceydadmn Sonay kırıp içmek bazen zararlı diyolarda canım ondan kafam karışmıştı biraz. 🙂 bnde hiç içemiyorum zar zor bebeğe herhangi bir zararı olmaz sanırım kırmanın hapı korkumdan kararsız kaldım 🙁
Sonay Ceydadmn bişey olmaz cnm ya ben içtim daha çok zorlandım gerçi 😂 ben içeceğim zaman bayaga geriye doğru itiyorum sonra dolu su bardağıyla su içiyorum hemen gidiyo