EAK Guler_14 16da tık tık az bi tekme hissettim canım ama bebek mi değil mi anlamıyordum.20de evet bu bebek dedirtecek kadar net tekmeler hissettim.Şu anda bu kolu bu bacağı bak kıçı şurada diyebiliyorum.NST bağlanacakken hemşireye sırtı burada diye ben gösteriyorum.
fadimeozbas @Guler_14 Ben ilk kıpırtımı sırt üstü yatarken karnın altında hissettim 15 haftada ama aşırı zayıfım üst bölgem, ondan olabilir. Normalde 21-22 diyorlar
dentem61 ben mümkün değil diyorlar ama gece yatarken böyle sertlik olan yere dokundum böyle tekme mi atttı yoksa kalp atışları gibi mi hissettim doğru mu anlamadım 😍
fadimeozbas @Guler_14 bide mesela doktorum demişti ki hareketleri sen değil göbeğin tenin hisseder, bebek henüz çok küçük eklemleri vurunca hissedeceğin kadar kuvvetli değil demişti. Yani biraz daha beklemek lazım 15-16 gibi odaklan sırt üstü yatıp
Sanemm Ben 10 haftalık şuan sanki içimde kelebek kanat çırpar gibi seyirme ve Mısır patlıyormuş gibi hisler hissediyorum nadir olarak
fadimeozbas @Sanemm Tıbbi olarak mümkün değil hissetmeniz 10. Haftada gazdır muhtemelen. Araştırabilirsiniz de.
Mervesbaby İlk gebeliğim 16. Haftada hissettim. Doktorum çok erken gazdır falan dedi. 25 haftalık olduk gaz maz değil bildiğin bebeğim tekmeliyormuş :) aynı his aynı dokunuş daha da şiddetli ve net.