Marayy Kızlar bügün saat 12 de çatlatma iğnemi vurulucam Allah’ın izinliyle 2 yumurtam var 20 mm civarı 2. çatlatma tedavim olucak bu ve 1 aşılamam var olumsuz çikolata kisti ve pko var ama bununda üstesinden gelicem inşallah bu sefer Allah’ın izinliyle olur dualarınıza ihtiyacım var kızlar 🙏❤️
Mehtapakgl Marayy allah dileğini kabul etsin kuzum, bende oldum bu ay. Ayın 20.bende senin gibi bekliyorum. Zaman geçmiyor. Hayırlısı olsun hakkında. Kucaklarimiz dolsun 🙂
Blackkcat Marayy kuzum dualarım seninle💕Allah ol der oluverir inşallah şimdi tam meleğinin oluşma zamanıdır😻Rabbim nasip etsin inşallah canım💜
Marayy Mehtapakgl dimi hiç geçmiyor iste aslında akışına bırakmak gerek biraz da iste insan sabırsızlanıyor rabbim mucizemizi bize bağışlar insalalh 🙏
Alismomi Seni takip ediyorum kuzum Allahın izniyle olcak dualarım seninle inşallah bebeğini kucağına alırsın bir an evvel. Buraya da güzel haberlerle gelirsin umarım🥰
Marayy Blackkcat yaaa bu nasıl güzel bi dua inşallah canım senin benim isteyen herkesin tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah çok istiyorum 🙏❤️
Marayy Merve6475 yeni hamiş adayımız rabbim sağ Salim evladına kucağına almayı nasip etsin benim icin dua et 🙏❤️Bende o güzel haberi bu ay alayım inşallah
Alismomi Marayy etmez miyim kendimle birlikte tüm bebek isteyenlere aklıma geldikçe dua ediyorum rabbim güzel kalbine göre versin kucağın boş kalmasın inşallah güzel bebişlerin olsun🥰
Merve6475 Marayy insallah kuzum insallah güzel haberlerin olsın insallah beraber büyütelim bebişleri 😍
Tubasim Marayy inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım bizlerde motive oluruz ❤️, bende yıllardır çabalıyorum ama hep ellerim boş kalıyor 🥺 aşılama yaptıracağım bu ay femara kullandım yarın aşılama günüm netleşecek dua edin insallah 🤲
Marayy Tubasim inşallah canım bende bu ay aşılama olacaktım ama kendim bu tedaviyi bu ay istedim inşallah ikimiz içinde sonucu güzel olan tedavi olur inşallah 🙏❤️
Zehra321 Marayy sanki beni anlattın🙈 benim de pko vardı insülin direnci vs. İkinci aşılamada tuttu çok şükür 🙏🏼 benim yumurtam 18 mm’ idi . İçime doğdu senin de tutacak inşallah Allah’ın izniyle ❤️😘
Marayy Zehra321 benim de insilün direncim var pko dam dolayı glifor kullanıyorum.. Bu arada inşallah içinize doğduğu gibi sonuç alırım gerçekten hissetmişsizdir 🙏❤️😍